מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקתי על כף הרגל בקרח וזה כואבליאת07/02/2016
שלום לכם. אין לי מושג אם אתה בכלל יכולים לעזור לי אבל פונה בכל אופן. אני גרה באוקראינה ולפני כמעט שבועיים החלקתי על הקרח במדרכה מתחת לבית. זה כאב מאד וצרחתי צרחות אדירות. הלכתי לצילום רנטגן בבית חולים מקומי ונמצא שאין לי שבר. הכאב נמצא בכף רגל שמאל באזור שליד האצבעות. לאחר הנפילה ויום אחרי האזור מאד התנפח וקיבל סימנים שחורים - סגולים וכו'. הרופא אמר לבעלי שמדובר בשריר ויקח שבועיים-שלושה עד שיעבור ושבינתיים צריך לנוח. אני חייבת לציין כי דוקא בשבוע הראשון לא היו כאבים חזקים כמו עכשיו בשבוע השני ובתחילת השבוע השלישי. הכאב גם מקרין למקומות שונים ברגל אפילו עד לברך ולירך. השאלה שלי אם באמת התופעות לוואי שיש לי הן נורמליות לכזה מקרה? וכן מה עליי לעשות? להמשיך לנוח? בנתיים עברו כמעט שבועיים והכאב חזק! יש לציין שמשקל גופי גדול ולכן אולי הנפילה היתה חזקה במיוחד. אשמח לקבל את חוות דעתכם ולדעת שכאב כזה הוא הגיוני לפציעה שכזו. תודה רבה! בכבוד רב. ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקתי על כף הרגל בקרח וזה כואב - תגובה
רוית למפל25/02/2016היי ליאת, הייתי הולכת לבצע צילום חוזר לפעמים עקב שטפי הדם והנפיחות מפספסים.
יש סיכוי שאכן יש שבר ו/או נקע רציני.
פשוט להתעקש על בדיקות חוזרות גם צילום וגם אולטרסאונד או סי טי כדי שניתן יהיה לראות את הרקמות הרכות שנפגעו.
המלצות לבנתיים הן לא לדרוך על הרגל, לשכב עם רגל כשהיא נתמכת על כריות המגביהות אותה.
וקומפרוסים של קרח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)