מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בגיד ברגל שמאל ובברךרמי30/08/2016
שלום
אני בן 39 לפני שנה וחודשיים עברתי תאונת עבודה בברך ומאז אני לא מצליח לכופף את הרגל או ליישר אותה חסר לי פתיחה 40 מעלות
ובסגירה 80 מעלות עברתי המןן בשיקום וגיבוס ופיזיוטרפיה אך ללא פתרון האם אולי יש פתרון בניתוח הארכת גיד ואם כן למה לא ממליצים עליו הרופאים יש להזכיר שהופניתי לאחרונה למרפאת כאב וקיבלתי גאבאפינטין וזלדיאר אחרי שאובחנתי ב crps* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בגיד ברגל שמאל ובברך.,.,,......... - תגובה
רוית למפל30/08/2016היי רמי,
הרופאים לא ממליצים על ניתוח בד"כ בגלל אחוזי הצלחה נמוכים.
מרפאת כאב אינה מטפלת בשורש הבעיה, אלא רק בסימפטום ובכאב ע"י מתן טיפול תרופתי .
הגוף מתכווץ כתוצאה מחבלה כדי להגן על המקום אשר נפגע, על מנת לשחרר ולאזן את הגוף צריך התערבות של מגע ולא כדור (תרופה).
הייתי מציעה לך להגיע לאבחון אצל איש מקצוע מתחום התנועה / שיקום התנועה על מנת לבדוק עוד זווית ראיה על מנת להחזיר לך את התנועה לטווח התקין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)