מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעקב של הרגלנילי11/05/2017
שלום
אני כשלוש שנים סובלת מכאב בעקב (לא יודעת אם קשור אבל אני מציינת שהכאב החל לאחר פגיעה בקרסול קרעון ברצועה). בחודשיים האחרונים הכאב החמיר עד שאני פשוט לא דורכת על העקב. הכאבים מתמשכים לאחור ולכיוון הקרסול החיצוני.
לפני כשנתיים ביצעתי מיפוי עצמות בגלל סיב אחרת אבל הוא זיהה תסמינים של "דורבן".
מה הטיפול המומלץ? יש לבצע אבחנה יותר מדוייקת? .
אני בת 47 ופעילה ספורטיבית
בברכה
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכאב בקרסול
רוית למפל21/05/2017היי נילי,
לאחר פגיעה ובייחוד קרעון ברצועה משמעות הדבר הוא כיווץ של האזור כהגנה ויציאה מאיזון בדריכה. כל זאת גורם להפעלה שונה של השרירים וכפיצוי ככל הנראה את דורכת אחרת.
דורבן הוא אחת התוצאות של דלקת כרונית בפלנטר פאשיה שבכף הרגל.
המלצתי היא להתחיל טיפול אינטנסיבי כדי להחזיר את המפרק לאיזון, לפזר את העומס למנוע מהדורבן להיווצר ולהחזיק אותך למסלול ללא כאב.
מי יכול לעזור לך - כל מי שעובד עם שיקום מערכת התנועה כגון:
אנחנו, אוסתאופט, פיזיותרפיסט, כירופרקטים, מעסים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)