טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בן 30 בעקבות פציעת ספורט עקב פעילות בחדר כושר ככל הניראה יש לי קרע חלקי טנדינוזיס קל עם הסתיידות קלה הודגם קרע חלקי באספקט הברוסלי לאורך 8 מ"מ בנוסף טנדינוזיס קל באיזור האחיזה עם הסתיידות קלה. Inpraspnitus tandon- טנדינוזיס עם הסתיידות קלה השאלה היא האם מומלץ לבצע ניתוח במצב שכזה? האם הקרע יכול לגדול? ומה היא חומרת גודל הקרע הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, קשה לי לענות על השאלה שלך באופן מקצועי מבלי לראות לבדוק סיפור מקרה מעמיק ולאבחן. קרע 8 ממ זהו קרע קטן שלא בהכרח מצריך ניתוח, אבל יש להתחשב במספר גורמים נוספים כמו טווחי תנועה מוגבלים, סיפור מקרה, האם הפגיעה היא כתוצאה מטראומה או משימוש יתר. רפואה שלמה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד