שתל חיצוני בניתוח לשחזור רצועה צולבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל חיצוני בניתוח לשחזור רצועה צולבת
    ניר
    21/11/2017

אני בן 54. נפגעתי לפני כחודשיים בעת פעילות ספורט ויש לי קרע מלא של הרצועה הצולבת הקדמית והמניסקוסים. החלטתי לעשות ניתוח לשחזור הרצועה. נאמר לי, כי בגילי לא מומלץ לעשות את שחזור הרצועה באמצעות גיד מהאמסטרינג שלי כי הגיד בגילי הוא כבר לא במצב הכי טוב ולכן ההמלצה שנתנה לי היא להשתמש בשתל חיצוני לשחזור הרצועה. אך שתל חיצוני יעלה לי כ- 20,000 ש"ח בתוספת ניתוח פרטי, בעוד במרפאה בה אני מבצע את המעקב שלי במסגרת קופ"ח הם עושים ניתוח רק משתל של הרגל שלי ולא שתל חיצוני, וזה לא יעלה לי כסף (במסגרת קופ"ח), אך כאמור ההמלצה שלהם היא כי בגילי מומלץ לעשות ניתוח שכזה עם שתל חיצוני. שאלתי, האם על מנת לחסוך עליות כספיות כבדות מאד אני יכול, בשקלול כולל, לעשות את ניתוח השחזור עם שתל מהרגל שלי, למרות הגיל שלי, כדי לחסוך בעליות כבדות למרות שהגיד שלי כבר בן 54.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע מלא של הרצועה הצולבת הקדמית

עזרא שגיא
    23/11/2017

שלום וברכה ניר.
    לשאלתך - באיזה סוגים של שתלים לבצע ניתוח לשחזור רצועה.
    עליך להתייעץ עם המנתחים שזה המקצוע שלהם.
    לעניין השיקום שלאחר הניתוח אשמח לעזור לך.
    בברכת החלמה מהירה ובריאות איתנה.
    עזרא שגיא
    " נעים בהנאה "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו