מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתל חיצוני בניתוח לשחזור רצועה צולבתניר21/11/2017
אני בן 54. נפגעתי לפני כחודשיים בעת פעילות ספורט ויש לי קרע מלא של הרצועה הצולבת הקדמית והמניסקוסים. החלטתי לעשות ניתוח לשחזור הרצועה. נאמר לי, כי בגילי לא מומלץ לעשות את שחזור הרצועה באמצעות גיד מהאמסטרינג שלי כי הגיד בגילי הוא כבר לא במצב הכי טוב ולכן ההמלצה שנתנה לי היא להשתמש בשתל חיצוני לשחזור הרצועה. אך שתל חיצוני יעלה לי כ- 20,000 ש"ח בתוספת ניתוח פרטי, בעוד במרפאה בה אני מבצע את המעקב שלי במסגרת קופ"ח הם עושים ניתוח רק משתל של הרגל שלי ולא שתל חיצוני, וזה לא יעלה לי כסף (במסגרת קופ"ח), אך כאמור ההמלצה שלהם היא כי בגילי מומלץ לעשות ניתוח שכזה עם שתל חיצוני. שאלתי, האם על מנת לחסוך עליות כספיות כבדות מאד אני יכול, בשקלול כולל, לעשות את ניתוח השחזור עם שתל מהרגל שלי, למרות הגיל שלי, כדי לחסוך בעליות כבדות למרות שהגיד שלי כבר בן 54.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע מלא של הרצועה הצולבת הקדמית
עזרא שגיא23/11/2017שלום וברכה ניר.
לשאלתך - באיזה סוגים של שתלים לבצע ניתוח לשחזור רצועה.
עליך להתייעץ עם המנתחים שזה המקצוע שלהם.
לעניין השיקום שלאחר הניתוח אשמח לעזור לך.
בברכת החלמה מהירה ובריאות איתנה.
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)