שבר דחיסה אישה בת 91

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר דחיסה אישה בת 91
    שור עמי רחל
    21/04/2018

אימי בת 91, אובחנה עם אוסטיאופרוסיס ושבר דחיסה . נאמר לנו שאין אפשרות טיפול אחרת מאשר כדורים נגד כאב בגלל פעילות לא תקינה של בלוטת התריס וחוסר בויטמין די. האשה צורחת מכאב ומלאה בנרקוטיקה. מה אפשר לעשות? השבר הוא ב.L5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר דחיסה אישה בת 91

הוספת תגובה

• שבר דחיסה

עזרא שגיא
    26/04/2018

שלום וברכה,
    חסרים פרטים נוספים על מנת שאוכל לענות לשאלתך.
    יחד עם זאת, ממה שניתן להבין מדבריך, אוליי כדאי לבחון מתן של טיפולי הידרותרפיה באישור של רופא המטפל .
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר דחיסה אישה בת 91

שור עמי רחל
    28/04/2018

תודה על המענה המהיר. מסובך להגיע לטיפולים שהצעת , צריך להתחיל עם משהו בבית ואחרי שתתחזק לשקול יציאה לטיפול מתאים. אישית אני אוהבת טיפול במיים. אני מבקשת יותר הצעות או עצות לגבי טיפול ביתי . יש לי נסיון בטיפולי מגע ועזרתי להרבה כואבים. האם עיסוי מתאים? חם או קר" תנוחות שכיבה, ישיבה, רחצה. חשכך כאבים חזק. (כרגע נרקוטיקה משולב עם אופטלבין ואקמול. הנה, סיפקתי עוד פרטים. מקווה שעזרתי לכם לראות את התמונה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו