תסמונת ציצטה בהריון. האם מסוכן והאם יש טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת ציצטה בהריון. האם מסוכן והאם יש טיפול
    עדי
    01/05/2018

שלום רב,
    נמצאת כרגע בשבוע 30 להריון (שני). לפני יומיים במהלך הלילה הופיעו לי כאבים באזור הצלעות בצד ימין שהתפשט לאזור הבטן התחתונה ולאזור הלב. הכאב היה מלווה בקוצר נשימה כבד. כמובן שהלכתי מיד למיון נשים לבדוק את שלום העובר. לאחר בדיקה ושהכול נראה תקין מבחינת ההריון הפנו אותי למיון הפנימי. עברתי א.ק.ג ובדיקות דם והכול היה תקין. לדעת ברופאה מדובר בשרירים תפוסים. מאז הכאב לא עובר אלא מתגבר. עבר לצד שמאל ומקרין גם לכתפיים ולכליות בכל פעם אזור אחר. אני מרגישה כאבים באזור הלב (כאילו ממש עומדת בפני התקף לב) וכן קוצר נשימה חריף (קשה לי להשלים משפט מבלי להתנשם). כאבים מתגברים כאשר אני שוכבת במיטה.
    ניגשתי שוב לרופא ששוב טוען שלדעתו מדובר בשרירים תפוסים ולמעט משכך כאבים- טיפות אופטלגין אין מה לעשות בגלל ההריון.
    קראתי על תסמונת טיטצה ולדעתי מדובר על זה. האם זה מסכן את העובר והאם יש טיפול שניתן לקבל בזמן ההריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסמונת ציסטה בהיריון

עזרא שגיא
    25/05/2018

שלום עדי,
    עלייך לפנות לרופא ממוחה לדבר.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו