מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיד אכילס+ אצבע הדקהילה16/05/2018
שלום רב,
לפני כ-חודשיים נוצרה לי דלקת בגיד אכילס עקב ספורט, בהתחלה לקחתי ארקוקסיה ותוך כדי התחלתי פיזותרפיה. עשו לי טיפול בגלי הלם/קול. עם הזמן לא חל שיפור ועברו איתי למכשיר אחר אלקטרו משהו.. שהוא אמור להיות יותר "אגרסיבי" מהגלי הלם.
לפני כחודש התווספה בעיה באצבע ביד ואיבחנו את זה כטריגר פינגר, לה הביאו לי משחה (כי כבר לקחתי ארקוקסיה תקופה ארוכה) שגם לא עזרה.
מה אתם ממליצים לי לעשות כשאני לא רואה ששום דבר לא עוזר?
אציין כי שללו דלקת פרקים.
אני צולעת כבר חודשיים, וגם עם היד לא יכולה לתפקד כמו שצריך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיד אכילס
עזרא שגיא20/05/2018
שלום וברכה
בפציעות גיד אכילס תורגש ירידה בתנועה ובכוח השרירים בקרסול / במפרק סאבטאלר.
מנח ומבנה כף הרגל, הקרסול והברך. אשר גורמים לנטייה לגורמי סיכון לדלקות / קרעים בגיד האכילס
נעליים לא תקינות.
תרגילי מתיחה לא נכונים, ביומכניקה של המפרק, גיד אכילס נוקשה
מנח ומבנה העקב. גורמי סיכון אלה חשוב לבדוק ולהמליץ אל דרכי טיפול במידת הצורך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)