אי יציבות בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציבות בברך
    מישל
    10/12/2008

יש לי בעיה ואיני יודע כיצד לנהוג,לפני כשנה קרעתי את רצועת הACL בברך,עברתי ניתוח לשחזור הרצועה לפני כחצי שנה,הייתי בטוח שהניתוח לא הצליח כי המשכתי להרגיש כל הזמן אי יציבות חזקה,המנתח אמר שלדעתו הכל בסדר וזו רק שאלה של זמן,פניתי למומחה נוסף שאמר בדיוק את אותו דבר,אך בגלל שהייתי כה נחוש בתלונותיי ,שלח אותי לבדיקת MRI ,הייתי בטוח שהבדיקה סוף סוף תראה שאני צודק ויש לי בעיה ברצועה זו או אחרת אך למרבה הפלא יצא שהניתוח הצליח יפה,כל הרצועות תקינות ואף המניסקוסים,הייתי ממש בהלם,מצד אחד שמח שלא צריך שוב שום התערבות רפואית ומצד שני לא מבין למה אני ממשיך להרגיש שמשהו לא בסדר,אני ממשיך לצלוע ולפחד כל הזמן שהברך תסתובב לי(יש לציין גם שהאורטופד שלי בקופ"ח שבדק אותי לא פעם,אמר שהוא מוצא"לחמן חיובי"-וזה היה לפני שידע על תוצאות הבדיקה) מה לעשות?האם יכול להיות שזה בגלל שאני אולי לא מחזק מספיק את השרירים,או שאולי אני פשוט צריך להפסיק לחשוב על זה וזה יעבור לבד?ׂאו שבעצם אולי באמת יש בעיה,אודה לך אם תכוון אותי בדרך הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יציבות בברך

הוספת תגובה

• תשובה

שרון רוזנמן
    10/12/2008

מישל שלום
    עפ"י הדיווח שלך נראה שעשית את כל הבדיקות הנדרשות ואכן הניתוח הצליח.
    השאלה היא האם עברת את תהליך השיקום שלאחר הניתוח בשלמותו. יתכן מאד וקיימת חולשה של השרירים הסובבים את הברך וחוסר איזון בינהם, שאלה נוספת היא האם טווחי התנועה בברך מלאים ומה מידת השליטה בתנועה.
    אני ממליצה לך מאד להיבדק גם ע"י פיזיוטרפיסט המתמחה בטיפול ובשיקום פציעות מסוג זה.
    יתכן ויש צורך בהמשך טיפול פיזיוטרפי לצורך פתרון הבעיות שציינת.
    בברכה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באותו מצב...

ליאור
    27/10/2009

מישל שלום ,
    אני במצב זהה לחלוטין למה שאתה כתבת כאן .
    ממה שאני רואה עבר הרבה זמן ואשמח לשמוע את מצבך כיום ולקבל ממך עצה או שתיים.
    אשמח אם תשלח לי את הנייד שלך למייל ל [email protected] ואוכל ליצור איתך קשר.

אני מאוד מאוד צמא למידע שלך.

תודה רבה,
    ליאור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו