מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד שמאל של הברך לאחר ריצהרביד23/12/2008
שלום, אני רץ ולפני כמה ימים לאחר ריצה ארוכה, הרגשתי כאבים בברך שמאל , מהצד של הברך , לא על הברך באמצע, אלא בצדה של הברך - צד ימין באמצע. הכאבים הם רק כשנוגעים בברך. /. מה זה הכאבים האלו ? 2. האם ניתן להמשיך לרוץ? או שיש צורך במנוחה.? 3. האם צריך לעשות תרגילי מתיחות , חיזוק? 4. האם לשים קרח? 5. ושאלה חשובה, האם אני אוכל לרוץ מרתון בטבריה (- רק לגמור את המרתון, או שזה עלול לגרום לסיבוך?) תודב רבה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך
ד''ר יוני ירום23/12/2008הכאב , כפי שהבנתי נמצא בצידה הפנימי של ברך שמאל הפונה לברך ימין.
חשוב לדעת מידע נוסף - האם הכאב הנו רק במגע או גם בריצה? האם הוא מופיע בפעילות או במנוחה? האם יש כאב בעלייה או ירידה במדרגות?
האם הברך "נתקעה" כך שלא יכולת לישרה או לכופפה ? האם הברך התנפחה?
מידע נוסף זה יכול לעזור בתשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפציעה - פירוט יותר נרחב
סער24/12/2008אני רוצה לפרט: אני רוצה לדייק הכאב , נמצא בצידה החיצוני של ברך שמאל הפונה לברך ימין. (צד ימין של ברך שמאל) כמו כן הכאב גם בצידה החיצוני של ברך ימין הפונה לברך שמאל . (צד שמאל של ברך ימין) הכאב הוא רק במגע , (האמת שאני ממשש את הרגליים מאז שהיה לי כאבים בעצם השוק ברגל זו - שזו רגל חלשה וגם נפצה) הכאבים לא בריצה לא במנוחה , ולא בהליכה , הברך לא נתקעה. היא לא נפוחה אין לי כאב במדרגות , בזמן עליה או ירידה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יוני ירום25/12/2008אם הכאב לא מפריע בזמן פעילות אלא רק במגע, הרי שכנראה מדובר בעצבים שטחיים או נזק שטחי אחר ולא בנזק המערב את תוך המפרק , הרי שהנזק אינו יכול להיות גדול . למרות זאת, אם הכאב אינו משתפר , כדאי לבדוק אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)