לד''ר ירום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר ירום
    כפיר
    20/01/2009

השאלה שלי היא בקשר לתוצאות ה mri. האם כאשר אתם (האורטופדים) מפענחים את הדיסק עם תוצאות ה mri יכולים לראות בודאות שמדובר בקרע בגיד? כאילו אתם רואים בוודאות שזה קרוע או שאתם רואים פגיעה כלשהי (שזה מופיע לבן יותר בצילום) ואז לדעתכם זה קרע ? האם דלקת כרונית בגיד וקרע חלקי בגיד נראים בדיוק אותו דבר בצילום ה mri (או שזה נראה שונה)? אני שואל כי אולי עשו לי טעות בפיענוח והבעיה אצלי היא דלקת ולא קרע חלקי ופשוט פיענחו לא נכון(אז אני רוצה לדעת האם אפשר לסמוך על הפיענוח) תודה, כפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר ירום

הוספת תגובה

• לכפיר

ד''ר יוני ירום
    20/01/2009

שאלתך מצויינת כי אכן פעמים רבות קשה להבדיל והאבחנה משתנה מרופא לרופא ומסתמכת גם על הקליניקה( הממצאים) של הנבדק אבל במקרה זה , כשמדובר בגיד גדול וברור כמו גיד הפיקה , המקום לטעויות אינו גדול.
    באופן מפתיע, ניתן לאמת את התוצאות בביצוע אולטרה סאונד אבחנתי אשר יראה (בידיים טובות)באופן דינמי ומדויק את הפגיעה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

כפיר
    20/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו