מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד''ר ירוםכפיר20/01/2009
השאלה שלי היא בקשר לתוצאות ה mri. האם כאשר אתם (האורטופדים) מפענחים את הדיסק עם תוצאות ה mri יכולים לראות בודאות שמדובר בקרע בגיד? כאילו אתם רואים בוודאות שזה קרוע או שאתם רואים פגיעה כלשהי (שזה מופיע לבן יותר בצילום) ואז לדעתכם זה קרע ? האם דלקת כרונית בגיד וקרע חלקי בגיד נראים בדיוק אותו דבר בצילום ה mri (או שזה נראה שונה)? אני שואל כי אולי עשו לי טעות בפיענוח והבעיה אצלי היא דלקת ולא קרע חלקי ופשוט פיענחו לא נכון(אז אני רוצה לדעת האם אפשר לסמוך על הפיענוח) תודה, כפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכפיר
ד''ר יוני ירום20/01/2009שאלתך מצויינת כי אכן פעמים רבות קשה להבדיל והאבחנה משתנה מרופא לרופא ומסתמכת גם על הקליניקה( הממצאים) של הנבדק אבל במקרה זה , כשמדובר בגיד גדול וברור כמו גיד הפיקה , המקום לטעויות אינו גדול.
באופן מפתיע, ניתן לאמת את התוצאות בביצוע אולטרה סאונד אבחנתי אשר יראה (בידיים טובות)באופן דינמי ומדויק את הפגיעה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
כפיר20/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)