לד''ר ירום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר ירום
    כפיר
    02/02/2009

לד''ר ירום שלום, בעבר כתבתי לך בפורום לגבי הבעיה שלי קרע חלקי בגיד הפיקה. הוצע לי לבצע הזרקת גורמי גדילה. כתבת לי שזה לו מוכח מדעית אך זה בד''כ לא גורם נזק נוסף לגיד הפיקה. שאלתי היא האם טיפלת/שמעת/קראת במישהו בעזרת זריקות אלו במקרה של גיד הפיקה וזה עזר לו? לזריקות קוראים enrichea plasma. תודה, כפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר ירום

הוספת תגובה

• זריקה

ד''ר יוני ירום
    02/02/2009

בעבר כן . התוצאות מעורבות אבל לאו דווקא לריפוי גידים . הנסיון בבית חולים מאיר גדול יותר.
    תשובתי הייתה גם שהתוצאות בשיטה אינן חד משמעיות . הדרך היחידה לדעת באם זה עוזר במקרה שלך הינה לנסות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך ..

כפיר
    03/02/2009

אני פשוט מת לחזור לשחק כבר אני לא יכול להמשיך להיות במצב שלי היום. לאחר מנוחה של חודש כמעט בלי מאמצים בכלל אני מרגיש שיפור אך מידי פעם כאבים מציקים כאלו (אך לא כמו בעבר)...כלומר יש הטבה כלשהי בברך. אתה חושב שזה הזמן הנכון לזריקות או אולי לנסות להמשיך את המנוחה ללא זריקות? אני חייב לציין שזה הפעם הראשונה שאני נותן לברך זמן ממושך של החלמה. במשך שנה של הפציעה המשכתי להתאמן עם כאבים,אמנם הורדתי עומסים באופן משמעותי. והברך שלי עם טווחים מלאים ואני יכול לכופף אותה ללא כאב. מה היית עושה במקומי? תודה רבה, כפיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קשה

ד"ר יוני ירום
    03/02/2009

כפי שכבר דיברנו קודם, המטרה הינה לחזור לשחק ולעשות כל דבר אפשרי על מנת להגיע לכך. במסגרת זו ולאור תיאוריך , קיים סיכוי כי הזרקה של פקטורי גדילה עשוי לעזור. לא הייתי יושב ומחכה שיקרה קסם אלא אתה הוא זה שבטיפולי פיסיותרפיה והפעלה תחת בקרה של הרגל ובתוספת אמצעים רפואיים תחזיר את עצמך לפעילות מלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

כפיר
    03/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר ירום (עוד משהו קטן)

כפיר
    05/02/2009

שמעתי על טיפול בגלי הלם. המליץ לי עליו האורטופד. הלכתי לרבחון אצל פיזיותרפיסט פרטי וכשהוא ראה שהאבחנה של האורטופד קרע חלקי בגיד הפיקה הוא אמר שזה מסוכן לעשות את הטיפול בגלי הלם מחשש שזה יקרע את הגיד לגמרי. יש לציין שהאורטופד הסביר לי שיש לי קרע קטן. לדעתך זה באמת עלול לקרוע לי את הגיד לגמרי? או שכדאי לעשות טיפול כזה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי הלם

ד''ר יוני ירום
    08/02/2009

לא נראה כי הטיפול בגלי הלם יגרום להעמקת הקרע אך כן יכול לגרום לתגובה מקומית אשר יכולה או לעזור בריפוי או לא להועיל כלל . שיעור ההצלחה במקרה זה נמוכה למדי אך יקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו