מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה בכף הרגל(בן 18)מרק24/02/2009
שלום. לפני יומיים אחרי שסיימתי אימון ריצות, הרגשתי כאב חזק מאוד בכף הרגל. הרגשתי במהלך כל האימון שהנעל לוחצת לי על האזור של קשת הרגל, אבל הזנחתי את זה ולבסוף הגיע כאב חזק. כשאני דורך על הרגל יש כאב צורם מאוד, אבל בזמן מנוחה אני לא מרגיש את הכאב. ביקרתי אצל אורטופד והוא אמר לי שזה יכול להיות או דלקת שרירים או שבר מאמץ, ושלח אותי לצילום(הממצאים שלו: רגישות בצד המידיאלי של כף רגל שמאל בבסיס מסרק הראשון, אין רגישות לאורך הגיד tibialis posterior) הבעיה היא שבעוד חודש מהיום יש לי גיבוש, ואני מפחד שלא אוכל להגיע אליו כשיר. האם הכאב יחלוף תוך כמה שבועות? והאם אוכל להתאמן עד אז בשחיה/רכיבה על אופניים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף הרגל
ד''ר יוני ירום25/02/2009ניתן לשחות ולרכוב על אופניים ללא חשש
לברור שבר מאמץ כדאי לבצע מיפוי עצמות
לברור דלקת ברקמת החיבור של כף הרגל - אולטרה סאונד אבחנתי
אם מנוחה תעביר הבעייה - יצאת גדול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)