כאבים לא ברורים בעצם השוקה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לא ברורים בעצם השוקה...
    א'
    06/03/2009

התאמנתי זמן רב בכיתה יא' יב' לקראת הצבא לאחר שנה ו8 חודשים היתה לי תחושה של כאב באוזר עצם השוקה קצת מתחת לברך ובאזור התחתון של עצם השוקה בחלק הפנימי, הכרתי פציעות ספורט ומיד הפסקתי את האימונים ונבדקתי ולא נמצא משהו מיוחד במבנה חוץ מפלטפוס ממש ממש קל עשיתי מיפוי עצמות ולא נמצא משהו חריג. הכאבים הלכו ובאו בצורה לא כל כך ברורה אחרי מנוחות של חודש, לפעמים הכאבים קצת במנוחה קצת בריצה גם לא עקבי וברור, החלטתי לעשות הפסקה ממש ארוכה בחודש 9 של שנת 2008 עד עכישו כמעט ולא עסקתי בכלל בריצה,קפיצה או ספורט שיכול לפגוע בעצם השוק אבל עדין עבדתי על השרירים גם ברגלים וגם בגוף (ללא משקולות), בתקופה האחרונה הכאב מופיע קצת בריצה וכאשר אני לוחץ באזורים מוסימים. רציתי לשאול, האם אחרי חצי שנה כמעט של מנוחה מוחלטת מאימונים הפציע לא נעלמה לגמרי יש אפשרות שהדבר יחלים בכלל? האם כדי להיבדק שוב אצל אורטופד, פשוט העצה שאני מקבל בכל פעם היא לנוח ולא לעשות מאמץ כזה או אחר. אם אני יחזור להתאמן במצב העכשוי הכאבים יחזור שוב למה שהיו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה

ד''ר יוני ירום
    10/03/2009

המקרה נשמע לא ברור
    חייבים להגיע לאבחנה בבדיקות מסודרות כיון שמנוחה כנראה אינה מועילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו