מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעת עבודהמאיר יוסף09/03/2009
ערב טוב לכולם ברצוני להעלות בפורופ זה את הזלזול ואת החוצפה של אי האפשרות להבדק על ידי מומחים בכירים .
לפני כחודשיים נפלתי לבור במהלך העבודה תוך כדי הנפילה נפל עלי משקל של 80 קג לערך שר גרם לנזק בברך ימין אני עובד בחברה כנהג כמו כן מדריך בענף אמניות הלחימה. המטרה שלי כרגע היא להחלים במהירות האפשרית רופא הכללית שלח אותי לבדיקת ספקט שם נתגלה ממצא של נזק לברך אך ללא כל אפשרות לומר מה נפגע בדיוק וכל זאת מהסיבה שבדיקה אחרת כגון mriואו ct הן יקרות יותר.
לאחר מכן שלח אותי לקבוע עם מומחה של קופת החולים אך בניסיונותיי לקבוע עם מרפאת אסף הרופא נאמר לי כי התור הקרוב ביותר יהיה בחודש יולי
ניסיתי גם להפגש עם מומחה אחר באופן פרטי אך ממרפאתו נמסר לי כי התור הכי קרוב יהיה בחודש מאי
האם נראה לכם הגיוני רבותיי זמן כה ארוך לפגישה עם מומחה האם לא כדאי שכל אותם מומחים יהיו מומחים פחות וכך גם רופאים אחרים יוכלו להיות מומחים???.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה
ד''ר יוני ירום11/03/2009המצב אותו אתה מתאר מוכר וידוע ולא נותן פתרונות
מטבע הדברים הוא שהרופאים שיצרו לעצמם שם טוב מבוקשים ביותר ולכן התור אליהם מרוחק. בנוסף , רובם עובדים גם בבתי חולים וגם מנץחים בחלק מהימים כך שאין להם ימי מרפאה רבים. ברור כי במצב זה אין טעם 3 חודשים אלא ללכת לרופא אחר.
לצערנו, רופא שעובד בקופת חולים ויוצר לעצמו שם טוב (ובצדק), מואס בשיטת העבודה שם ומנסה לצמצם את ימי פעילותו ולכן גם שם התור מתארך.
אין ברירה אלא לאתר את אותם הרופאים הטובים ( ויש הרבה מהם) אבל שאינם מוכרים עדיין ולהסתייע בשירותיהם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)