פגיעת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעת עבודה
    מאיר יוסף
    09/03/2009

ערב טוב לכולם ברצוני להעלות בפורופ זה את הזלזול ואת החוצפה של אי האפשרות להבדק על ידי מומחים בכירים .
    לפני כחודשיים נפלתי לבור במהלך העבודה תוך כדי הנפילה נפל עלי משקל של 80 קג לערך שר גרם לנזק בברך ימין אני עובד בחברה כנהג כמו כן מדריך בענף אמניות הלחימה. המטרה שלי כרגע היא להחלים במהירות האפשרית רופא הכללית שלח אותי לבדיקת ספקט שם נתגלה ממצא של נזק לברך אך ללא כל אפשרות לומר מה נפגע בדיוק וכל זאת מהסיבה שבדיקה אחרת כגון mriואו ct הן יקרות יותר.
    לאחר מכן שלח אותי לקבוע עם מומחה של קופת החולים אך בניסיונותיי לקבוע עם מרפאת אסף הרופא נאמר לי כי התור הקרוב ביותר יהיה בחודש יולי
    ניסיתי גם להפגש עם מומחה אחר באופן פרטי אך ממרפאתו נמסר לי כי התור הכי קרוב יהיה בחודש מאי

האם נראה לכם הגיוני רבותיי זמן כה ארוך לפגישה עם מומחה האם לא כדאי שכל אותם מומחים יהיו מומחים פחות וכך גם רופאים אחרים יוכלו להיות מומחים???.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעת עבודה

הוספת תגובה

• בעייה

ד''ר יוני ירום
    11/03/2009

המצב אותו אתה מתאר מוכר וידוע ולא נותן פתרונות
    מטבע הדברים הוא שהרופאים שיצרו לעצמם שם טוב מבוקשים ביותר ולכן התור אליהם מרוחק. בנוסף , רובם עובדים גם בבתי חולים וגם מנץחים בחלק מהימים כך שאין להם ימי מרפאה רבים. ברור כי במצב זה אין טעם 3 חודשים אלא ללכת לרופא אחר.
    לצערנו, רופא שעובד בקופת חולים ויוצר לעצמו שם טוב (ובצדק), מואס בשיטת העבודה שם ומנסה לצמצם את ימי פעילותו ולכן גם שם התור מתארך.
    אין ברירה אלא לאתר את אותם הרופאים הטובים ( ויש הרבה מהם) אבל שאינם מוכרים עדיין ולהסתייע בשירותיהם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו