שאלהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהה
    כפיר
    10/03/2009

ד''ר ירום שלום, כתבתי לך כאן לא מזממן על הבעיה שלי בברך. patellar tendonitis כמו כן יש לי קרע חלקי בגיד הפיקה. לאחר מנוחה ממושכת ניסיתי לחזור להתאמן והכאבים חזרו ובגדול. יש לי שאלה בקשר לניתוח שאמור להיות לי בעוד שבועיים. האם אחרי ניתוח לאיחוי הגיד ,הברך שלי תהיה במצב הקודם שלה כמו לפני שנפצעתי? כלומר אני יוכל לחזור לשחק באופן מקצועני אימונים של פעם ביום למשך כמה שעות ואפילו יותר (כדורעף) או שהברך שלי תהיה ''לא טבעית'' מכיוון שתופרים לי את הגיד ואז תמיד אני ירגיש במידה מסויימת סוג של כאבים? אני שנה וחצי סובל מהכאבים ואני בן 19. יש מצב כזה שאם הניתוח יצליח הכאבים יעלמו לגמרי ואני יוכל להתאמן ממש כמו שאר הקבוצה.. גם יש לי מטרה לחזק את הרגליים שלי הרבה כדי לשפר את הניתור (וזה כולל תרגילים של סקווטים, קפיצות והמון מעמס על הברך) האם אוכל לבצע את זה ? או שאם אני מבצע את הניתוח זה כבר לא יתאפשר? ועוד משהו קטן אתה מכיר ספורטאים שהם הגיעו לטופ בתחום שלהם למרות שעברו ניתוח בברך? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה

הוספת תגובה

• כל השאלות מצויינות

ד''ר יוני ירום
    11/03/2009

את הניתוח לא היו עושים אם לא היו סיכויים טובים להצלחה
    באם הכל ילך חלק - תחזור לכל רמה שתוכל
    במידה ולא - המצב לא יהיה גרוע מעכשיו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו