מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההכפיר10/03/2009
ד''ר ירום שלום, כתבתי לך כאן לא מזממן על הבעיה שלי בברך. patellar tendonitis כמו כן יש לי קרע חלקי בגיד הפיקה. לאחר מנוחה ממושכת ניסיתי לחזור להתאמן והכאבים חזרו ובגדול. יש לי שאלה בקשר לניתוח שאמור להיות לי בעוד שבועיים. האם אחרי ניתוח לאיחוי הגיד ,הברך שלי תהיה במצב הקודם שלה כמו לפני שנפצעתי? כלומר אני יוכל לחזור לשחק באופן מקצועני אימונים של פעם ביום למשך כמה שעות ואפילו יותר (כדורעף) או שהברך שלי תהיה ''לא טבעית'' מכיוון שתופרים לי את הגיד ואז תמיד אני ירגיש במידה מסויימת סוג של כאבים? אני שנה וחצי סובל מהכאבים ואני בן 19. יש מצב כזה שאם הניתוח יצליח הכאבים יעלמו לגמרי ואני יוכל להתאמן ממש כמו שאר הקבוצה.. גם יש לי מטרה לחזק את הרגליים שלי הרבה כדי לשפר את הניתור (וזה כולל תרגילים של סקווטים, קפיצות והמון מעמס על הברך) האם אוכל לבצע את זה ? או שאם אני מבצע את הניתוח זה כבר לא יתאפשר? ועוד משהו קטן אתה מכיר ספורטאים שהם הגיעו לטופ בתחום שלהם למרות שעברו ניתוח בברך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל השאלות מצויינות
ד''ר יוני ירום11/03/2009את הניתוח לא היו עושים אם לא היו סיכויים טובים להצלחה
באם הכל ילך חלק - תחזור לכל רמה שתוכל
במידה ולא - המצב לא יהיה גרוע מעכשיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)