אני אשה רגועה בת 49 שנוסעת במכונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אשה רגועה בת 49 שנוסעת במכונית
    ביל
    24/03/2009

למכולת השכונתית... קרעתי לגמרי רצועה צולבת ברגל אחת ועברתי פזיותרפיה ובשל העומס הקרע המיניסקוס ברגל האחרת לפני כחודש, יש לי ספקט עצמות בעוד שלושה שבועות בלבד, הנפיחות ברגל נעלמה אחרי ארקוקסיה אין קושי מיוחד בהליכה אבל כאב בעליה במדרגות האם כדאי כבר עכשיו לגשת לפזיוטרפיה למרות שאין אבחנה חד משמעית כדי לא לאבד זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד.. שמתי לב שכאשר אני עושה ת

ביל
    24/03/2009

תרגילים לשרירי הירך הרגל עם בעיית המיניסקוס ועוד כפיפות עדינות מצבה משתפר פלאים,,, לכמה שעות, מה דעתכם? על החתום אשה שתוך כמה חודשים קבלה ברכיים שחקן כדורגל מזדקן, ובעל כורחה תהפוך לחובבת ספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן!! -(שרון התכלי להוסיף?)

ד''ר יוני ירום
    24/03/2009

הפיסיותרפיה תשפר את המצב גם במקרה של נזק וגם בלעדיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיוטרפיה

שרון רוזנמן
    25/03/2009

אכן חשוב מאד להתחיל את הפיזיותרפיה עוד לפני האבחנה המדויקת. חשוב לשמור על טווחי התנועה,כח ולשפר יציבות.
    כמו כן הטיפול יכול להפחית כאב ואף לזרז את תהליך השיקום.
    אז קדימה לעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון שאלה נוספת

ביל
    28/03/2009

כיוון שיש לי קרע מלא בצולבת קדמית ואני עדיין בפזיוטרפיה עבורה אינני יכולה לעמוד עליה כדי לעשות תרגילים עבור הימנית עם הקרע במיטניסקוס
    האם התרגילים הקימים בישיבה או בשכיבה מספיקים עבור שתי הרגליים?
    אני חוששת שאם אעמוד על הרגל עם הקרע ברצועה גם שם יקרע לי הנ המיניסקוס בגלל העומס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו