מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות דחופהארז08/04/2009
שלום ד"ר
שמי ארז, בן 26
לפני כ- 4 חודשים היו לי שברי מאמץ בקרסוליים כתוצאה מריצות בחדר הכושר.
עם הזמן הופיע לי תחושה של חום שמתפשט לי מהקרסוליים לכפות רגליים וכלפי מעלה בגוף.
הכאב בעצם נעלם והתחושה של החום לא נעלמה וממש התפשטה לי בכל הגוף והפכה להיות ממש מטרידה.
תחושה של חם, שורף, דוקר, רגישות של גירוי מבגד וכואב.
דרך אגב גם הבצקות בשני הקרסוליים לא נעלמו כבר 4 חודשים.
במיפוי העצמות שעשיתי היה כתוב:
ממצאים: קיימות קליטות מוגברות דיפוזית בקרסוליים דו"צ, בולטת במדיאל ולטרל-מלאולוס דו"צ, ובמדיאל קונדיל בטיביה דו"צ.
סיכום: קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים או דלקתיים לקורולציה קלינית ורדיולוגית.
מה לדעתך הבעיה? הייתי אצל כל כך הרבה רופאים ולא יודעים מה זה!!
תודה
רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין
ד''ר יוני ירום20/04/2009וזוהי בדרך כלל התגובה כאשר אין אנו מבינים את התופעה עד תומה.
כנראה ומדובר בנזר של כלי דם או עם מעורבות עיצבית.
הייתי פונה למומחה קרסוליים (יש כזה דבר) ומבצע בדיקת זרימות דם וגם בדיקת מוליכות עיצבית. לאור המיפוי, יש לשקול ביצוע MRI לקרסול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם בדיקות ראומטולוגיות
דן20/05/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)