מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת שריר הירך האחורימריק26/04/2009
שלום.אני כבר 3 שבועות סובל מהמתיחה הזאת(אני בן 22).בשבועיים הראשונים כשהיתי הולך היתי צולע קצת.אחרי זה הצליעה עברה אבל עדיין יש כאבים כשאני רצ ריצה קלה(את הכאבים אפשר לסבול למרות שהיה יותר טוב בלעדיהם).כמה זמן את חושבת זה יעבור?(הרופא משפחה אמרה שזו מתיחה בשריר הירח האחורי ויש לי עכשיו רק כאבים כשאני רץ וזהו,עשו לי 3 זריקות נגד כאבים וזה עזר...).אז כמה זמן את חושבת שזה יעבור?והאם זה בסדר שאני עושה ריצות קלות עכשיו?כי זה קשה לי,אני מכור לריצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת שריר ירך
שרון רוזנמן28/04/2009אם אכן זוהי רק מתיחה ולא מעבר לכך( ואת זה חשוב לבדוק) נראה שאתה בדרך להחלמה.
ריצות קלות מתאימות לשלב זה אך חשוב מאד לבצע לפניהן חימום ומתיחות ואחריהן שיחרור ומתיחות והן צריכות להתבצע ללא כאב!
חשוב לעצור את הפעילות אם מרגישים החמרה ולא להמשיך בכח.
כדאי מאד להתייעץ עם פיזיוטרפיסט כי יתכן ומספר טיפולים יזרזו את ההחלמה וימנעו פציעות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)