מתיחת שריר הירך האחורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת שריר הירך האחורי
    מריק
    26/04/2009

שלום.אני כבר 3 שבועות סובל מהמתיחה הזאת(אני בן 22).בשבועיים הראשונים כשהיתי הולך היתי צולע קצת.אחרי זה הצליעה עברה אבל עדיין יש כאבים כשאני רצ ריצה קלה(את הכאבים אפשר לסבול למרות שהיה יותר טוב בלעדיהם).כמה זמן את חושבת זה יעבור?(הרופא משפחה אמרה שזו מתיחה בשריר הירח האחורי ויש לי עכשיו רק כאבים כשאני רץ וזהו,עשו לי 3 זריקות נגד כאבים וזה עזר...).אז כמה זמן את חושבת שזה יעבור?והאם זה בסדר שאני עושה ריצות קלות עכשיו?כי זה קשה לי,אני מכור לריצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת שריר הירך האחורי

הוספת תגובה

• מתיחת שריר ירך

שרון רוזנמן
    28/04/2009

אם אכן זוהי רק מתיחה ולא מעבר לכך( ואת זה חשוב לבדוק) נראה שאתה בדרך להחלמה.
    ריצות קלות מתאימות לשלב זה אך חשוב מאד לבצע לפניהן חימום ומתיחות ואחריהן שיחרור ומתיחות והן צריכות להתבצע ללא כאב!
    חשוב לעצור את הפעילות אם מרגישים החמרה ולא להמשיך בכח.
    כדאי מאד להתייעץ עם פיזיוטרפיסט כי יתכן ומספר טיפולים יזרזו את ההחלמה וימנעו פציעות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו