מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בכתףאבי25/06/2009
אני מתאמן כושר בין היתר עם משקולות, מזה מספר שנים כבר, גילי כבן 30.
מזה כ3 חודשים כבר הרגשתי כאבים בכתף. נגשתי לרופא שהפנה אותי לצילום בו נראה כי ישנה דלקת.
הוא אמר לי להפסיק להתאמן ולא נתן לי כדורים, אלא לעשות מעין פיזיותרפיה של מכונה לוואקום בכתף - מינימום 6 פעמים, ואח"כ לראות שוב מה עושים.
השאלה היא האם זה נראה כטיפול הנכון? לצערי לא נראה לי שהטיפול נכון ומעמיק אלא שטחי מדי. הם ישנן אלטרנטיבות אחרות?
בתודה מראש,
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בכתף
שרון רוזנמן27/06/2009אם אכן זו דלקת-חשוב לדעת באיזה גיד או באיזה מיקום.
את זה ניתן לדעת ע"י בדיקה קלינית ובדיקת אולטרסאונד.
הטיפול הוא בהתאם לאבחנה-בהחלט חשוב לתת מנוחה למקום הפגוע ובמקביל לטפל בפיזיוטרפיה.
הפיזיוטרפיה כוללת טיפול ידני, תרגילים מתאימים, טיפול חשמלי ועוד הרבה אפשרויות- הכל בהתאם לבדיקה והחלטת הפיזיוטרפיסט המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון מנסיוני
שושי זילברמן21/07/2009מנסיוני אציע לך לנסות מוצר טבעי בשם וונדרפלקס שיעיל מאד לריפוי דלקת וכאבים בכתף ולדלקות פרקים בכלל,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)