דלקת בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכתף
    אבי
    25/06/2009

אני מתאמן כושר בין היתר עם משקולות, מזה מספר שנים כבר, גילי כבן 30.
    מזה כ3 חודשים כבר הרגשתי כאבים בכתף. נגשתי לרופא שהפנה אותי לצילום בו נראה כי ישנה דלקת.
    הוא אמר לי להפסיק להתאמן ולא נתן לי כדורים, אלא לעשות מעין פיזיותרפיה של מכונה לוואקום בכתף - מינימום 6 פעמים, ואח"כ לראות שוב מה עושים.
    השאלה היא האם זה נראה כטיפול הנכון? לצערי לא נראה לי שהטיפול נכון ומעמיק אלא שטחי מדי. הם ישנן אלטרנטיבות אחרות?
    בתודה מראש,
    אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בכתף

הוספת תגובה

• דלקת בכתף

שרון רוזנמן
    27/06/2009

אם אכן זו דלקת-חשוב לדעת באיזה גיד או באיזה מיקום.
    את זה ניתן לדעת ע"י בדיקה קלינית ובדיקת אולטרסאונד.
    הטיפול הוא בהתאם לאבחנה-בהחלט חשוב לתת מנוחה למקום הפגוע ובמקביל לטפל בפיזיוטרפיה.
    הפיזיוטרפיה כוללת טיפול ידני, תרגילים מתאימים, טיפול חשמלי ועוד הרבה אפשרויות- הכל בהתאם לבדיקה והחלטת הפיזיוטרפיסט המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון מנסיוני

שושי זילברמן
    21/07/2009

מנסיוני אציע לך לנסות מוצר טבעי בשם וונדרפלקס שיעיל מאד לריפוי דלקת וכאבים בכתף ולדלקות פרקים בכלל,
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו