בנוגע ללימודי רפואת ספורט.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע ללימודי רפואת ספורט.
    שיראל
    17/07/2009

שלום.
    אני מתעניינת בנוגע ללימודי רפואת ספורט. רציתי לדעת לאיזה כיוונים אפשר להתפתח, מהן הדרישות, איפה בכלל ניתן ללמוד את זה.
    אני בת 21, סיימתי עכשיו קורס חדר כושר בוינגייט וכן קורס Spinning וכרגע בזה אני עוסקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפואת ספורט

ד''ר יוני ירום
    26/07/2009

זהו תחום התמחות אשר עדיין אינו מוכר בארץ אם כי קיימת תעודת הכרה ואישור עיסוק, אך קיים בעשרות מדינות בעולם כולל 20 באירופה.
    על מנת להיות שכזו, יש ללמוד רפואה (6 שנים) סטאז (שנה) ואחר כך התמחות של 4 שנים ברוב המקומות בחו"ל, או לחלופין התמחות באחד המקצועותהרפואיים הרלוונטים ואחר כך התמחות נוספת ברפואת ספורט.
    לחלופין, ניתן ללמוד מקצועות פרה-רפואיים שיאפשרו עיסוק במקצוע ובעיקר פיסיותרפיה (4 שנים) עם השתלמות/התמחות בפציעות ספורט.
    מקצועות נוספים הקשורים - תזונת קלינית וספורט, אימון גופני ועוד תחומים ספציפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?...

שיראל
    26/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לא ברור??

ד''ר יוני ירום
    05/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו