פגיעת ראש במהלך תחרות אופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעת ראש במהלך תחרות אופניים
    חיים
    18/07/2009

שאלה לשרון אבל יוני , בתור פעיל בתחום האופניים ובעבר ייעצת לי בשאלה (הייתי בספיידר באותה תקופה) אז גם אתה מוזמן לענות

הסיפור שלי בקצרה הוא שאני גר עכשיו בדרום אפריקה, במהלך תחרות אופניים נפלתי ונפגעתי בראש
    איך זה קרה? - הזכרון שלי נמחק.
    לאחר שבועיים בטיפול נמרץ ושבוע במחלקה שוחררתי (מה שהובחן במהלך האשפוז פגיעה מוחית ופגיעה בחוט השדרה ועמוד שדרה לא בריא באיזור הצוואר (C3...C5) דבר שגרם לפגיעה בחוט השדרה כתוצאה מהמכה בראש.

המצב היום שיש לי פגיעה עצבית
    עשיתי מעט פזיוטרפיה אבל הייתי רוצה הנחייה מכם בארץ מה לעשות או כמו שכולם אומרים לתת לזמן לעשות את שלו -התהליך ארוך.
    לגבי חולשה - עייפות ולגבי הכאבים הנירופאטים.

האם יש טיפול שמטפל בכאבים הנירופטים או לקחת את הליריקה ולקוות לטוב.
    בבדיקת ה EMG הרופא אמר שהעצב נמתח וצריך להמתין שהוא יחזור למצבו הקודם

תודה,
    חיים בר (לשעבר חבר איגוד האופניים בקבוצת ספיידר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעת ראש

שרון רוזנמן
    20/07/2009

חיים שלום
    חשוב מאד להמשיך פיזיוטרפיה לצורך שמירה ושיפור טווחי התנועה, חיזוק עפ"י יכולתך ושיפור התגובה העצבית-שרירית. כדאי מאד להתייעץ עם פיזיוטרפיסט המתמחה בפגיעות מסוג זה שיבדוק אותך ויעריך את יכולותיך הנוכחיות והעתידיות-הוא זה שידע להמליץ על האפשרויות להמשך הטיפול.
    בהצלחה והחלמה מהירה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו