מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקעים בשני הרגלייםגיל23/07/2009
לפני כ-3 חודשים נקעתי את רגל שמאל בפעם השניה בגלל סקייטבורד
ולפני חודש נקעתי את רגל ימין בגלל סקייטבורד.
אני לא ממש חכיתי שהפציעות יעברו ואני ממשיך לסוע על סקייטבורד.
רגל שמאל עדיין כואבת לי קצת אבל אני מרגיש שהיא לא מוחזקת טוב ואני מפחד שזה נזק בלתי הפיך.
ורגל ימין עוד לא הבריאה לחלוטין ואני ממשיך לעסוק בספורט.
אני לא יודע מה לעשות ואיזה נזק אני יכול לגרום או שכבר גרמתי נזק בלתי הפיך לרגל.
אם אפשר עצות לטיפול בנקעים ,ואיזה נזק נגרם/ יכול להיגרם בגלל שאני ממשיך לעסוק בספורט בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקעים
שרון רוזנמן24/07/2009ממה שאתה מתאר נראה שאתה סובל כרגע מחוסר יציבות של הקרסול- בעיקר ברגל שמאל מכיון שנקעת אותה כבר פעמיים בזמן קצר. חשוב מאד לפנות לפיזיוטרפיסט לצורך טיפול ובעיקר תרגילים לשיפור היציבות והתגובה העצבית שרירית. כמו כן הפיזיוטרפיסט יוכל לבדוק אותך ולקבוע עפ"י מצבך באיזה אופן לעסוק בספורט-אולי כדאי להשתמש לתקופת מה במגן כלשהו ו\או להימנע מפעולות מסוימות.
בכל מקרה חשוב לטפל כי אחרת אתה עלול להמשיך לנקוע את הקרסוליים דבר שעלול לגרום לעוד נזקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)