נקעים חוזרים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקעים חוזרים.
    דני
    18/08/2009

אני סובל שוב ושוב מנקעים חוזרים, בביקור אצל אורטופד, קבע שיש לי קשת גבוהה שגורמת לכך, ועלי לעשות מדרסים.
    הלכתי למכון לעשות מדרסים, ושם אמרו לי שהמדרס עלול לגרום ליותר נקעים, כיון שתפקיו של המדרס להטות את הרגל החוצה.
    הם הוסיפו לי שאם היו לי כאבי גב או ברכיים היו ממליצים לי בכל זאת על מדרס, אך מכיוון שאיני סובל משום כאבים בגוף, רק מנקעים, לא מומלץ לי מדרסים.

אשמח מאוד לשמוע חוות דעתך.

מצורף כאן הפניית הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקעים חוזרים.

הוספת תגובה

• לפי המצויין

ד''ר יוני ירום
    18/08/2009

הנך סובל אכן מקשת גבוהה ורגלי O עם דריכה חיצונית
    בכל מקרה מומלצים מדרסים
    למרות זאת, אין לזה קשר לנקיעות החוזרות הנגרמות קרוב לודאי מנזק לרצועות התומכות ופגיעה במנגנון הפרופריוצפטיבי (מנגנון ההתמצאות במרחב) של הקרסול
    עליך לבצע שיקום קרסול פיסיותרפי !!
    עד אז מומלץ לבצע פעילות ספורטיבית עם תומך קרסול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה זה..

דני
    20/08/2009

מה זה כולל שיקום פיסיותרפי, האם תרגילים של שיווי משקל וכדומה, מה שכבר עשיתי, או שיש משהו יותר רציני.
    וגם אשמח לשמוע היכן עושים זאת, והאם הקופה מפנה ומממנת.

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם תרגילים וגם

ד''ר יוני ירום
    23/08/2009

טיפול ספציפי על ידי הפיסיותרפיסט
    יש גם בקופות - תלוי איזו קופה אתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו