מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר מיפוי עצמות...מיכאל31/08/2009
שלום אני שחקן כדורסל מקצוען
הקיץ הזה לאחר עונה ארוכה לא נחתי מפני שהית לי מחויבות לנבחרת ישראל..
החלו לי כאבי בשוקיים הפנימיים ומזה שבועיים אני נמנעמכל פעילות ספורטיבית
עשיתי היום מיפוי עצמות..ואלו הממצאים שעלו...הכאב שלי הוא בין השריר לעצם..
הודגם מוקד קליטה בכנף אילאום מימין
מוקד נוסף של קליטה מוגברת פתולוגית בחלק פרוקסימלי של פמור ימין,קליטת יתר באיזור טוברוזיטי של טיביה דו צדדי,
עקב שמאל,איזור מטטרזופלנגיאלי של בוהן מאותו צד.
בסכום-הממצאים הפתולוגים באילאום,פמור דורשים בירור נוסף לגבי טיבם.
שאר הממצאים יכולים להיות כתוצאה ממאמץ,TENDINITIS
שבר מאמץ בבוהן?
הבוהן לא ממש כואבת זה משהו שאני יכול לסבול...
השאלה שלי היא תוך כמה זמן אני חוזר לפעילות...
מה לעשות...
האם אני יכול לחזור לפעילות תוך שבוע שבועיים?
ובבקשה תנסו להסביר לי מה יש לי כי לא הבנתי כלום.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למיכאל
ד''ר יוני ירום02/09/2009ישנם מספר ממצאים שחלקם אינו רלוונטי למצבך
חשוב לדעת מה גילך והאם אתה עדיין גובהה
התלונות מתייחסות לנזקי מאמץ בשוקיים ואכן יש שם ממצאים היכולים להתאים לנזק מאמץ - מנוחה + קרח + טיפול פיסיותרפי יכולים להועיל
לגבי האגן והירך - חשוב לשמוע אם יש לך תלונות לגביהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מיכאל02/09/2009בן 22
והבדיקה בוצעה אחרי 3 שבועות של מנוחה מספורט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לאחר מנוחה אין כל שיפור -
ד''ר יוני ירום06/09/2009כדאי לגשת לראות אורטופד המתחמחה בבעיות אלו ולנסות להאיץ את קצב הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)