מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה בנקודה המחברת שכמה spineיעל06/09/2009
שלום ,
לפני מספר שנים (6 ) נפצעתי בחדכ בעת תרגיל קירוב והרחקה לחיזוק שרירי החזה
אני לא יודעת איזה שריר זה או מי אחראי למה אבל החל מנקודת החיבור של הצואר עד לכתף הכל שמוט ולא נמצא בגובה זהה ליד השנייה - מייצבי גב ? רצועת שכמות ? מה גורם לנפילה הזאת ואיזה תרגילים עליילעשות כדי לחזק את האזור הזה שיעמוד בגובה אחד עם הכתף והשכמה השנייה
ישנו אזור מקומי בן השכמה הימנית לעמוד השדרה בגובה החזה שכואב בעת פעילות מאומצת החל מהתרגיל ה עשירי בערך. - זה אותו אזור ש"בער" לי ברגע הפציעה הפציעה , מאז עשיתי כמה פעמיים פיזיותרפיה טווח הזמן עד לכאב בעת מאמץ גדל אך לא נעלם לחלוטין , ומאז יש לי את הבעיה ש לגובה שכמה כתף וכמובן חולשה של כל רצועת הכתפיים
איזה תרגילים עלי לעשות , אולי טיםול ממומלץ - מוכנה לעשות הכל כדי שאחזור לעצמי
אנא עזרו לי :-)
תודה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sharon??
ד''ר יוני ירום07/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא - לא שרון
יעל08/09/2009אני מבינה שאני לא היחידה שסובלת מאותה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שהתכוונת להפנות את השאלה לשרון
יעל08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - אני מבקש ששרון תענה
ד''ר יוני ירום09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון עונה
שרון רוזנמן09/09/2009האם בדקת מה באמת נפגע בפציעה זו?-אם זוהי פציעה ישנה שלא חלפה חשוב לבדוק מדוע
אם מדובר בחולשת שרירים בלבד, הרי שתרגילי חיזוק הדרגתיים אמורים לפתור את הבעיה ואז כדאי לפנות לפיזיותרפיסט שיבדוק באילו שרירים מדובר ויתן לך תרגילים בהתאם.
אך אם סיבת החולשה ואטרופית השריר מקורה בפגיעה עצבית -התרגילים יהיו פחות אפקטיבים ויש לטפל בדרכים נוספות.
בהצלחה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי את כל הבדיקות
יעל10/09/2009תודה על תשובתך
עשיתי את כל הבדיקות EMG , MRI US XRAY - כל הבדיקות לא אבחנו דבר אבל לא עשיתי CT - ככה שאני לא יודעת אם יש בלט דיסק באזור הזה, האם בכלל יכול להיות בלט דיסק בגובה הזה של עמוד השדרה<?
מה התרגילים שעליי לעשות עלמנת לחזק את הטרפיוזס? ...כמו שהבנתי ממקור אחר זה השריר שמחבר את הצואר לכתף , האם זה נכון ?
האם יש איזה טיפול אלטרנטיבי שיכול עזור?
תודה שוב
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)