4 חודשים אחרי שחזור ACL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 חודשים אחרי שחזור ACL
    ליאור
    17/10/2009

שלום רב,
    אני בן 32 , לפני 4 חודשים עברתי שחזור רצועות ACL בברך אצל אחד הרופאים המומחים בתחום.
    פיזיוטרפה אני מבצע 3 פעמים בשבוע - 3-4 שעות כל פעם. מהשבוע יורד לפעמיים בשבוע.

ב3 השבועות האחרונים אני חש כאבים עזים בברך בהליכה , עליה וירידה במדרגות ובכל פעולה.כל הזמן 'קנאקים' לא רגילים בכל תנועה של הברך.

מביקור שעברכתי אצל הרופא עולה כי בדיקת לחמן שלי חיובית !!!

אמר להמשיך כרגיל בפיזיוטרפיה ובעוד חודשיים (היינו אחרי חצי שנה מהניתוח) נבדוק ובהתאם אבצע MRI.

1. מה המשמעות של לחמן חיובי בשלב זה?
    2. האם יתכן שזה סימן לכשל של השתל ?
    3. האם יש לכם המלצות איך לפעול בחודשיים הקרובים ? להוריד מינון או להמשיך 3 פעמים בשבוע?
    4. מנסיונכם ? האם אי יציבות של הברך אומר שהניתוח לא הצליח ?

תודה,
    ליאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4 חודשים אחרי שחזור ACL

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה

ליאור
    27/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רום - אשמח לתגובתך

ליאור
    29/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

ד''ר יוני ירום
    08/11/2009

בדיקת לכמן יכולה באמת להצביע על אי יציבות ונזק לצולבת ( שבר יש לך) אבל הבדיקה נחלקת לכמה דרגות וחשוב לדעת אם זה תזוזה קלה (דרגה1) או יותר
    יש להמשיך בפיסיותרפיה והתרכז גם בבעיות שצצו
    אין זה אומר שהניתוח לא הצליח - מקובל שיש חופש מסויים לאחר הניתוח וכל זמן שאינו מערב אי יציבות אמיתית בברך (בריחה של המפרק) אין מה לדאוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו