מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 חודשים אחרי שחזור ACLליאור17/10/2009
שלום רב,
אני בן 32 , לפני 4 חודשים עברתי שחזור רצועות ACL בברך אצל אחד הרופאים המומחים בתחום.
פיזיוטרפה אני מבצע 3 פעמים בשבוע - 3-4 שעות כל פעם. מהשבוע יורד לפעמיים בשבוע.
ב3 השבועות האחרונים אני חש כאבים עזים בברך בהליכה , עליה וירידה במדרגות ובכל פעולה.כל הזמן 'קנאקים' לא רגילים בכל תנועה של הברך.
מביקור שעברכתי אצל הרופא עולה כי בדיקת לחמן שלי חיובית !!!
אמר להמשיך כרגיל בפיזיוטרפיה ובעוד חודשיים (היינו אחרי חצי שנה מהניתוח) נבדוק ובהתאם אבצע MRI.
1. מה המשמעות של לחמן חיובי בשלב זה?
2. האם יתכן שזה סימן לכשל של השתל ?
3. האם יש לכם המלצות איך לפעול בחודשיים הקרובים ? להוריד מינון או להמשיך 3 פעמים בשבוע?
4. מנסיונכם ? האם אי יציבות של הברך אומר שהניתוח לא הצליח ?
תודה,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה בבקשה
ליאור27/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רום - אשמח לתגובתך
ליאור29/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
ד''ר יוני ירום08/11/2009בדיקת לכמן יכולה באמת להצביע על אי יציבות ונזק לצולבת ( שבר יש לך) אבל הבדיקה נחלקת לכמה דרגות וחשוב לדעת אם זה תזוזה קלה (דרגה1) או יותר
יש להמשיך בפיסיותרפיה והתרכז גם בבעיות שצצו
אין זה אומר שהניתוח לא הצליח - מקובל שיש חופש מסויים לאחר הניתוח וכל זמן שאינו מערב אי יציבות אמיתית בברך (בריחה של המפרק) אין מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)