מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עלי להתמודד עם כאבי גב כרונייםארובן03/11/2009
אני בן 25 יוצא שירות קרבי ממושך וספורטאי רוב חיי, במהלך שירותי הצבאי לא התלוננתי מעולם על כאבי גב אולם כעבור שנה מהשחרור חשתי כאב וזרמים ומשם התגלה שיש לי 2 פריצות דיסק בL3-L4 ובL5-S1.
עברתי 3 חודשים של פזיותרפיה, חודשיים כירופרקטיקה וללא הועיל.
שחיתי בבריכה פעמיים בשבוע כחצי שנה והלכתי לעיסויים ושוב ללא הועיל.
שנה מאז התחלתי לסבול הלכתי, בעצת רופאים מומחים, לעשות זריקות סטרואידים בגב ובתכנון לעשות גם FACET BLOCK, אבל ישר אחרי הזריקה האפידורלית התחלתי לחוש ברע. מסתבר שנוצר LEAK בגב ונאלצתי להיתאשפז כשבוע וחצי על מנת לייצב את הלחץ בראש.
כעת יצאתי מהאישפוז אבל כאבי הגב שלי הרבה יותר חזקים מקודם ואני באמת לא יודע לאיזה כיוון של טיפול כדאי לי לפנות ואיזה כיוונים לשקול. מתוך נסיונכם, הייתי רוצה השערה שלכם למה הגב כואב הרבה יותר כחודש לאחר הזריקה האפידוראלית ולהיעזר בכם בכדי לבחור לעצמי טיפולים נכונים, ספורט נכון,( וכו' ) שאתם ממליצים בכדי לשקם את הגב שלי ולשוב לתפקד כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי תשובה חד משמעית
ד''ר יוני ירום08/11/2009חייבים לעשות הערכה מלאה של מצבך ובדוק את אפשרויות הטיפול הרפואי והפרה רפואי אצל רופאי גב מומחים+ פיסיו מומחה בגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכאבי גב:
גלית04/01/2010אם אוכל לחלוק מעט מנסיוני- בת 36 עם שני בלטים בגב תחתון מגיל 20, כאשר באחד עברתי שאיבת דיסק. שנה שכבתי במיטה, וגם לי אחרי זריקה בגב בעבר הרחוק חלה הרעה במצב. הבעיה אצלי לא נפתרה אבל לאט לאט חזרתי לתפקוד מלא ואפילו לכושר. מה שעזר לי, ולא בהכרח יעזור לך, אבל אני מרשה מנסיוני הכאוב ליעץ:
מכשיר בקלייף - לא פתר הבעיה אבל בעת כאבים חזקים מעט הקל.
שיטת פלדנקרייז כולל טיפול אישי 1 על 1 בפלדנקרייז אצל איש מדהים. אם תרשום כאן אימייל שלך אשלח לך את פרטיו במייל .
אחרי שצברתי קצת יותר בטחון בגוף התחלתי פילטיס מכשירים מאוד לאט ומאוד בהדרגה וזה ממש שינה את חיי ואת כאבי הגב.
תתיעץ עם רופא ותתחיל מהקל אל הכבד. לצערי בכאבי גב למדתי שאין חוקים ורק הנסיון הוא זה שבסוף מכוון כל אחד למה שמקל עליו. רק בריאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)