מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכתפייםניר04/12/2009
שלום,
עוד לפני גיוסי לצה"ל לקחתי חלק באמון לכושר קרבי. האימונים כללו ריצה וסטים של שכיבות סמיכה מתח מקבילים ובטן. לאחר שהשתחררתי המשכתי כרגיל עם האימונים וכך היה במשך כשלוש שנים לאחר השחרור.
לאחרונה, התחלתי לחוש כאבים בכתפיים ולכן (כמו שנהגתי תמיד) הפסקתי את האימונים למספר ימים וחזרתי בשנית לבצע אותם. (במהלך השירות היינו עושים כל יום סטים של מתח מקבילים ושכיבות סמיכה והמשכתי עם זה גם לאחר השחרור). אבל הפעם הכאבים לא נעלמו. אני סובל מהם כבר מספר חודשים - חל שיפור בעוצמה של הכאב אבל אני עדיין לא מסוגל לחזור לשגרת אימונים.
השאלה שלי היא מה ניתן לעשות עם המצב?
כבר שנים שהייתי בשגרת אימונים ועכשיו כתוצאה מההפסקה אני מתחיל לעלות במשקל. ניסיתי שחיה אבל גם במהלך השחיה הכתפיים הציקו.
הכאב הוא לא קבוע - הוא יותר מגביל את תנועותיי - רק במהלך אותן תנועות הכאב מורגש באופן פתאומי. הכאב מורגש באופן הכי אינטנסיבי כאשר אני מבצע שכיבת סמיכה.
בתודה מראש,
ניר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך כנראה
ד''ר יוני ירום06/12/2009דלקת גידית או הסתיידות
יש לבצע אולטרה סאונד אבחנתי לכתפיים
טיפול בהתאם לתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)