כואב כבר 5 שנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב כבר 5 שנים...
    סובלת
    23/12/2009

שלום

אני נפצעתי בחדר כושר לפני כ5 שנים - הייתי בלי חזיית ספורט וכנראה נפגע שריר או גיד שנמצא מתחת לבית-השחי שמאלי בצד של חזה .באותו רגע הרגשתי שקרה משהו אבל לא היו לי כאבים , כאבים התחילו לאט לאט תוך שבוע והם היו חלשים בהתחלה אני המשכתי לעשות ספורט ( חדר כושר + ריצה) ולא התייחסתי לזה. באיזשהו שלב זה עבר אבל אז אחרי מספר חודשים זה חזר שוב ומאז למעשה זה חוזר כל הזמן כל מספר חודשים . לפעמים כאבים חלשים לפעמים יותר חזקים - אני שמתי לב שיש החמרה בתקופות של מעברי עונה , סטרס או חוסר שינה . יש לציין שזה כאב בעיקר בישיבה (אני עובדת מול המחשב כל היום) .כאשר אני מסתובבת אני לא מרגישה כלום.
    אני הלכתי לפני כ3 שנים לכירורג -הוא אמר שכנראה נקראו סיבים או גידים וזה לא יעבור אף פעם ואין מה לעשות. כרגע מצב שלי קצת החמיר ואני דיי סובלת והשאלות שלי הן:
    1. לאיזה רופא נכון לגשת במקרה שלי ,כלומר מה צריכה להיות התמחות שלו?
    2. כמו איזה טראומה זה נשמה לפי הסימנים שתיארתי ( גידים , שרירים קרועים או דלקת ?)
    (הכאבים הם לא ממש נקודתיים אבל המרכז הוא בצד של החזה כ10 סנטימטרים מתחת לבית-השחי)
    3.האם באמת אין מה לעשות?אם כן - איזה סוג של טיפול?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב כבר 5 שנים...

הוספת תגובה

• יש לבצע

ד''ר יוני ירום
    30/12/2009

צילום חזה ואחרין בדיקת אולטרה סאונד אבחנתי
    עם התוצאות יש לפנות לאורטופד
    לפי התוצאות לטפל - לא נראה לי שאת סוחבת את זה 5 שנים !! קדימה לעבודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו