מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי כתף לאחר אימון בחדר כושרחן30/12/2009
שלום רב,
אני בן 25 מתאמן בחדר כושר כבר למעלה מ 3 שנים , שוחה , ומשחק טניס .
לאחרונה לאחר אימון שחייה / כוח הרגשתי כאבים עזים בכתף צד ימין שהלכו והתחזקו תוך זמן פרק קצר.
כשהלכתי להיבדק אצל רופא אורטופד הוא הפנה אותי לבדיקת US וכן נתן לי מרשם פעמיים ביום קספו 8 - שלאחר שבוע נטילה היא לא פתרה את הבעיה אלא החלישה את עוצמת הכאב , כמו כן ניכר שיפור בטווח התנועה למלאה .
לאחר בדיקת ה US התגלתה דלקת כשחזרתי אליו לאחר שבוע עם תוצאות הבדיקה הוא המליץ לי לבצע זריקת קורטיזון מאחורי הכתף וכן ליטול קרוקסיה 90 מג למשך 10 ימים.
כעת , לאחר הזריקה (24 שעות) אני לא מרגיש בשינוי כלשהו ואף מפחד שנגרם נזק רציני ולא אוכל לחזור להתאמן, האם קיים טיפול שונה שיכול להטיב למצבי ?
רב תודות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לחכות מספר ימים לאחר הזריקה
ד''ר יוני ירום30/12/2009עד לקבלת שיפור
תן לפחות שבוע ימים לפני שתחרוץ את גורלך!
דווח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיווח לאחר 10 ימים
חן12/01/2010שלום רב,
לאחר כ - 10 ימים אחרי הזרקת קורטיזון + נטילת קרוקסיה 90 מג ליום . אני יכול לומר שהמצב לא השתפר ... טווח התנועה לא נפגע , אולם הכתף עדיין כואבת ואין היא חזרה למצבה הטבעי .
אני יכול לומר שבנטילת הקרוקסיה חשתי הקלה בכאב עד כדי העלמותו ( אבל סיימתי את הקופסה) והכאב חזר.
מקריאת מאמרים / התייעצות עם אנשים / ספורטאים נאמר לי שדיקור סיני(טיפולים אלטרנטיביים) יכול לעזור ... האם אתה ממליץ ???
האם יש טיפול אחר (חוץ מפיזיותרפיה ) שיכול לעזור לדעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
ד''ר יוני ירום13/01/2010דיקור - מצויין
פיסיותרפיה בשילוב - מעולה
קח עוד סיבוב של ארקוקסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)