מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מזה חודשייםחנן02/01/2010
אני סובל מכאבים ברגל ימין שהחלו אחרי ריצה של 24 ק"מ (אני רץ יחסית מנוסה). הריצה לא היתה חריגה למעט אורכה ׁלפני כן רצתי 12 עד 21 ק"מ
אני אחרי מנוחה של כחודשיים ולא מרגיש שיפור (אחרי חודש רצתי וראיתי שהכאב קיים. גם כיום הכאב מלוה אותי)
מאפיינים:
בתחילה חשבתי שמדובר בגיד של צד פנימי של ברך של שריר הדו ראשי (ירך אחורית) אבל אני מרגיש שהכאב משייט ולפעמים כאילו הוא משוייך דווקא בתאומים (שוק אחורית באיזור הברך)
הכאב לא נקודתי ולא חד אבל בפירוש מגביל תנועה
לפעמים הוא מגיע לחזית הברך (משמאל ומעט למטה מהפיקה)
הכאב מופיע בעיקר כשהרגל מקופלת 90 מע' וכשהרגל ישרה לאורך זמן לרב אין כאב
כשאני לוקח את הרגל אחורה כנגד חיכוך בקרקע זה כואב
ניסיתי לחמם את המקום כל יום וזה לא שיפר את המצב
הערה: הכאב הינו נסבל ולא חד אבל כאב
אשמח לדעת מה יש לי ומה מומלץ לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
חנן03/01/2010אני רץ על מסלול משתנה - עליות וירידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא נתחיל בהתחלה
ד''ר יוני ירום05/01/2010חייב לעשות אולטרה סאונד אבחנתי לאיזור !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד
חנן06/01/2010אעשה...
אבל עד שזה יקרה, מה האפשרויות והאם אם אחזור לפעילות ריצה או רכיבה אני סתם אסבול או יכול להחמיר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוץ לפי רמת הכאב
ד''ר יוני ירום07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיווח ריצה ורכיבה
חנן10/01/2010תודה
רכבתי וגם רצתי - ללא כאב
הכאבים דווקא אחרי המנוחה...ובהתארכות השרירים
האם יכול להיות שלמעשה הכאב הוא תוצאה של בתקצרות השריר/אובדן גמישות והפגיעה, וכל מה שאני צריך זה לחדש את הגמישות של השריר? בהנחה שזה נכון - האם רק מתיחות יספיקו או צריך לשלב דברים נוספים (מה?)
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד
חנן06/01/2010אעשה...
אבל עד שזה יקרה, מה האפשרויות והאם אם אחזור לפעילות ריצה או רכיבה אני סתם אסבול או יכול להחמיר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שיהיה בסדר
ד''ר יוני ירום10/01/2010מתיחות נשמע רעות מצויין - סטטי , לא דינמי כלומר להשאר בטווח 20 שנויות ללא נענוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)