מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שרוןדוד12/01/2010
בס"ד
בתנו סובלת מ- ddh שהתגלה מאוחר יחסית בגיל 11 חודשים. שנה עברה מאז והיא עברה סדרה של טיפולים ומעקב. הרופאים סבורים שהמפרק הוא במקומו ויציב, אם כי עדיין יש הגבלה קטנה בפיסוק והבדל של סנטימטר אחד עד שניים מאורך הרגל השנייה.
השאלה שלי אלייך היא, הם טוענים שטיפול פיזיותרפי לילדה עלול ח"ו להזיק. הם חושבים שכדאי לתת לילד להתפתח בכוחות עצמו ללא התערבות חיצונית. מה דעתך?
התודה נתונה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שרון רוזנמן12/01/2010אין לי הרבה נסיון עם ילדים כל כך קטנים אבל ממה שידוע ומוכר לי, ומברור קטן שערכתי אכן שלב זה הוא בעיקר עבודה של הרופאים-התאמה של סדים או מיני תומכים בהתאם למצב או לצורך, מתיחות בהתאם לצורך ורק אם הרופא חושב שיש צורך בפיזיותרפיה הוא יפנה לכך-לחיזוק, טווחי תנועה,הליכה נכונה וכו. אך שוב-רק ביעוץ רופא בכדי לא לגרום נזק .
אך הייתי מציעה לך לפנות גם לפורום שמתעסק ספציפית באורטופדית ילדים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)