מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגל שמאל ו SHIN SPLINTסיון17/01/2010
בוקר טוב,
אני רוכב אופניים ומתחרה ברכיבת שטח, לאחרונה החלו לי כאבים ברגל שמאל משמאל לטיביה.
עשיתי צילום וכן מיפוי, ותוצאות המיפוי מראות שכנראה שיש לי SHIN SPLINT,
רציתי לשאות מספר שאלות בבקשה :
1. האם מחלימים באופן מלא מפציעה כזו ?
2. מה הדרך המהירה ביותר להחלמה מלאה ?
3. בתור מתחרה שנמצא בתוכנית אימונים (ובחלק הקשה) , לקראת תחילת העונה הקרבה אלינו,
האם אני יכול להמשיך להתאמן למרות שכאשר אני רוכב יש לי כאבים והיה מצב שלא יכולתי לךכת מרוב כאבים לאחר אחד האימונים.
משום מה ראיתי המלצות לטיפול לבצע רכיבת אופניים ואני בכלל לא רץ אלא רק רוכב והפציעה היא כנראה מהרכיבה, האם יתכן שזה בכלל לא SHIN SPLINT ?
מודה מראש על התשובות.
סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדיר
ד''ר יוני ירום20/01/2010נדיר שהתופעה קוראת בגלל רכיבה על אופניים- לדעתי ישנה סיבה אחרת כאב וזאת מכיון שבד"כ אנו ממליצים לעבור לרכיבת אופניים במקרה שיש SHIN SPLINTS כפי שכתבת
ההחלמה ברוב המכריע של המקרים מלאה לגמרי
שימוש בקרח עוזר מאוד - 30 דקות פעמיים ביום עם בידוד על העור למניעת כוויות קור
ניתן להשתמש גם בנוגדי דלקת
כל זמו שהכאב לא עוצר בעדך - אפשר לרכוב
הייתי מציע להיבדק שוב ולחפש סיבה יותר ממוקדת לכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)