חשד לSLAP מדרגה אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לSLAP מדרגה אחת
    אילון
    31/01/2010

שלום ד"ר ירום

בעקבות MRI אובחן חשד לקרע בסלאפ מדרגה אחת. האורטופד אמר שזה לא ניתן לאיחוי וקבע לי ניתוח.אני בת 45 ועסקתי בכדור רשת וחדר כושר. היום אני עושה רק פילאטיס.
    שאלותי:האם זה מחייב ניתוח? ואם אני לא עושה האם אני יכולה לגרום לנזק יותר גדול?
    מה ההמלצותיך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לSLAP מדרגה אחת

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שעשיתי פיזיוטרפיה

אילון
    31/01/2010

הופנתי לMRI בעקבות כאבים חדים ומוגבלות בתנועה אחורה.
    אני לא ספורטיאת מקצועית, האם הניתוח הכרחי?והאם אני עלולה לסבול מכאבים עזים יותר מאוחר יותר והאם זה יכול להתפתח ליותר חמור.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• slap

שרון רוזנמן
    01/02/2010

לצערי לפציעה מסוג זה גם בדרגה 1 הטיפול הפיזיותרפי לא תמיד עוזר אך עדיין חשוב וכדאי לתת לו הזדמנות. חשוב ללכת למטפל שמבין מהי הפציעה וממה כדאי להימנע.
    בהחלט יכול להיות שתוכלי להסתדר ללא ניתוח וגם לא לסבול מכאב אך זה ידרוש מימך ויתורים מסוימים בפעילות הספורטיבית כי יש תנועות ועומסים שביצועם עלול להחזיר ולהחריף את הבעיה-על כך כדאי להתייעץ עם המטפל שלך שיודע מה מגבלותייך ומה שאיפותייך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן לא צפוי שיתאחה אבל דעתה של שרון

ד''ר יוני ירום
    31/01/2010

מתבקשת. דרגה ראשונה אינו סוף העולם - השאלה כמה זה מפריע ומה היכולת לבצע ללא מגבלה או כאב את שרוצים
    בפאן הפיסיותרפי ניתן לעשות רבות
    יש לזכור כי הניתוח כולל החלמה ממושכת ומוגבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הקרע יכול להתאחות?שרון נא דעתך

אילון
    31/01/2010

ואם אני לא עושה ניתוח ,האם אני יכולה לעשות נזק יותר חמור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו