מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצב תפוסאילי07/02/2010
שלום אני בת 37 וסובלת כבר כמעט 4 שנים סובלת מכאבים באזור קשת הצלעות התחתונה הקדמית מימין במיוחד בזמן התכופפויות, ישיבה לא זקופה ממושכת ונסיעות .
בבדיקות u.s אין ממצאים. מיפוי עצמות - תקין ושלילה גם של כל נושא הגסטרו.
כירורג אמר לי שמדובר ב intercostal nerves entrapment ואני מטופלת במרפאת כאב אחת לשבוע בזריקה של סטראואידים. עשיתי כבר 3 זריקות ואין שיפור.
שאלותי הן: האם אני אמורה כבר לחוש שיפור? או מניסיונך יתכן רק אחרי כמות גדולה של זריקות, יתכן וההבחנה שגויה ובמידה וכן מה יכולה להיות הבעיה.
במידה ואכן האבחנה נכונה וטיפול של זריקות לא עוזר מה האלטרנטיבה?
אודה לתשובתך.
יש לציין שאני לא עשיתי ולא עושה איזשהי פעילות פיזית מאומצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כי לפי התיאור
ד''ר יוני ירום09/02/2010האבחנה נכונה
ניתן לנסות טיפולים גם בדיקור בנוסף אך חשוב להדגיםאת הממצא ולדייק בזריקות
יש לשקול הזרקה תחת דימות אולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)