מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה חוזרת על שבר מאמץאופיר08/02/2010
שלום לכם,
דנתי עם ד''ר ירון כאן בפורום לפני כחודש וחצי ואולי יותר על שבר מאמץ.
לאחר מנוחה נוספת של כשישה שבועות נוספים,נאמר לי על ידי אורטופד מומחה לחזור לרוץ.
הבעיה:ישנו כאב אך הפעם משמאל לעצם באיזור שרירי השוק- Soleus וה- Gastrocnemius.
בתחילת הריצה הכאב מתחיל מכיוון החלק העליון של השוק(הקרוב לברך)ויורד לכיוון מקום השבר,אך הכאב עצמו לא עולה על העצם כמו שהיה בשבר מאמץ.
האורטופד בדק אותי על ידי הקשה על העצם מכל מיני כיוונים ובדיקת הרגישות,ולא הייתה שום רגישות.
האמת שזוהי כבר המנוחה השניה,לפני שלושה חודשים נחתי חודש,ומהתאריך ה 22/12 עד ה 3/2 נחתי עוד,עד לתור עם האורטופד שבו נאמר שמותר לי לחזור.
לאחר חזרה שוב הופיעו הכאבים.
האמת?אני כבר מיואש מה יכול להיות,למרות שעכשיו סוג הכאבים הוא שונה.
השאלה שנשאלת:האם בגלל שהאיזור לא התאמץ מעל לשנה בסוג פעילות של ריצה אז אולי שרירי השוק- Soleus וה- Gastrocnemius תפוסים או מתוחים?
האמת שכבר התחלתי להתייאש.
מקווה לעזרה.המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה סבלנות
ד''ר יוני ירום09/02/2010סביר להניח שאתה צודק והשרירים לא במצב מזהיר אבל גם כך אין תחזית ברורה לגבי ההחלמה
ישנה אפשרות לא בדוקה לטיפול ששווה נסיון - אנא שלח צייל אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי.אשמח לשלוח.מה כתובת המייל?
אופיר09/02/2010מה כתובת המייל בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)