הודעה חוזרת על שבר מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה חוזרת על שבר מאמץ
    אופיר
    08/02/2010

שלום לכם,

דנתי עם ד''ר ירון כאן בפורום לפני כחודש וחצי ואולי יותר על שבר מאמץ.
    לאחר מנוחה נוספת של כשישה שבועות נוספים,נאמר לי על ידי אורטופד מומחה לחזור לרוץ.
    הבעיה:ישנו כאב אך הפעם משמאל לעצם באיזור שרירי השוק- Soleus וה- Gastrocnemius.
    בתחילת הריצה הכאב מתחיל מכיוון החלק העליון של השוק(הקרוב לברך)ויורד לכיוון מקום השבר,אך הכאב עצמו לא עולה על העצם כמו שהיה בשבר מאמץ.
    האורטופד בדק אותי על ידי הקשה על העצם מכל מיני כיוונים ובדיקת הרגישות,ולא הייתה שום רגישות.
    האמת שזוהי כבר המנוחה השניה,לפני שלושה חודשים נחתי חודש,ומהתאריך ה 22/12 עד ה 3/2 נחתי עוד,עד לתור עם האורטופד שבו נאמר שמותר לי לחזור.
    לאחר חזרה שוב הופיעו הכאבים.
    האמת?אני כבר מיואש מה יכול להיות,למרות שעכשיו סוג הכאבים הוא שונה.
    השאלה שנשאלת:האם בגלל שהאיזור לא התאמץ מעל לשנה בסוג פעילות של ריצה אז אולי שרירי השוק- Soleus וה- Gastrocnemius תפוסים או מתוחים?
    האמת שכבר התחלתי להתייאש.

מקווה לעזרה.המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה חוזרת על שבר מאמץ

הוספת תגובה

• הרבה סבלנות

ד''ר יוני ירום
    09/02/2010

סביר להניח שאתה צודק והשרירים לא במצב מזהיר אבל גם כך אין תחזית ברורה לגבי ההחלמה
    ישנה אפשרות לא בדוקה לטיפול ששווה נסיון - אנא שלח צייל אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי.אשמח לשלוח.מה כתובת המייל?

אופיר
    09/02/2010

מה כתובת המייל בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו