מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ססמואידיסנגמרה הקרירה03/03/2010
בפברואר 2009 במהלך אימוני טניס בליגת המכללות קפצתי להנחתה ונפלתי על כדור - התוצאה פגיעה קשה \ שבר בקרסול. לצערי, אילצו אותי לשחק מכיוון שהייתי חתום בחוזה ולא הייתי מודע לחומרה המשכתי לשחק עם קיבועים שונים. ביוני 2009 חזרתי לארץ ומיד עם ירידת המאמצים חשתי בכאבים בלתי פוסקים באיזור הקרסול. תוך תקופה נשלחתי לצילום ומיפוי לרגל ימין. מעט לפני המיפוי התחלתי להרגיש כאבים בכף רגל שמ' שלא יחסתי להם משמעות כלשהי. במיפוי העצמות התשובה הייתה שכנראה היה שבר בקרסול ימין ושכנראה יש דלקת \ שבר ססמואידיס בכף רגל שמ'. האורטופד לא ייחס לזה משמעות רבה. עשיתי מדרסים והכאב נחלש לפני כמה ימים עברתי לנעלי טניס של ניו באלנס ואני סובל שום מכאבים. אינני משחק \ רץ, אך ורק מאמן טניס ללא מאמצים ומאמן חדר כושר גם כן ללא מאמצים. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שרון רוזנמן09/03/2010יתכן שהנעל אליה עברת אינה מתאימה לך -לוחצת על מקום רגיש או בעייתי וכדאי להחליפה- שווה לבדוק.
בכל מקרה אם עדיין אתה סובל מכאבים כדאי לפנות למומחה כף רגל שיעריך את מצבך. האם טיפלת ברגל בתקופה זו או רק התאמת מדרסים?
כדאי לשקול טיפול פיזיותרפי או אחר-זה יכול לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)