מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה מוזרה בברכייםשלומי14/03/2010
לפני כשנתיים התחלתי להתאמן במכון כושר עם הליכון ומשקולות, הבנתי שריצה על הליכונים דופקת את הברכיים אך לא האמנתי שזה נכון, מפני שלא הרגשתי כלום במשך השנה הראשונה ועכשיו לאחר תקופה של בין שנה וחצי לשנתיים התחלתי להרגיש תחושה מוזרה כזאת של חולשה וחוסר כוח בברכיים, תחושה שקשה להסביר.
כרגע אני מחכה לתור אצל אורתופד.
לפי הנראה כרגע מה זה יכול להיות כמובן שנתתי לגוף זמן מנוחה אבל הדבר לא ממש מרפה.
חשוב לציין שגילי הוא 17.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
שלומי15/03/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתחת דלת גדולה של אפשרויות
ד''ר יוני ירום16/03/2010בניגוד למקובל לחשוב - מסילה לא פוגעת באופן מיוחד בברכים
חשוב לבדוק את הברכיים כמו שצריך
דבר איתנו לאחר בדיקת האורטופד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרתי אצל האורתופד
שלומי21/03/2010ולפי הבנתי הוא הסביר לי שחלק הירך של הברך וחלק השוק של הברך לא יושבים בתיאום ומתחלקים בצורה לא אחידה או משהו כזה, ולכן לאחר מאמץ כוחני של הרגליים, כאבי הברכיים מתחילים.
דבר נוסף לפי האבחנה בטופס הרופא רשם שיש לי FLATFOOT BILATERAL
ו ARTHRALGIA אשמח לפירוט מה כל דבר אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי הבעיה שיש לי היא מולדת או
שלומי22/03/2010לא הבנתי הבעיה שיש לי היא מולדת או שהיא נוצרה במהלך השנים.
שחלק הירך של הברך וחלק השוק של הברך לא יושבים בתיאום ומתחלקים בצורה לא אחידה או משהו כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגל שטוחה בשני הצדדים וכאב מפרקים
ד''ר יוני ירום23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר ממש מציק מה ניתן לעשות...
שלומי24/03/2010חוץ ממדרסים, לפנות לפיזיותרפיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסיותרפיה וחיזוקים יכולים בהחלט
ד''ר יוני ירום28/03/2010לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין איך זה שהרופא לא בדק
שלומי30/03/2010אם יש לי דלקת או שחיקת סחוס בברך הוא פשוט הסתכל לי על הרגליים אמר לי לבצע מספר תרגילים וזהו. הגיוני ?
שאלה נוספת בעוד כפחות מחודש תיהיה לי בחינת בגרות בספורט של ריצה ותרגילים נוספים
אני רוצה להתחיל לבצע ריצות לשפר את סיבולת לב ראה דבר זה יכול להחמיר את מצב הברכיים
מפני ששמתי לב שבימים כאשר שאני יותר פעיל ברגליים בזמן מנוחה הכאבים חזקים יותר, מאשר בימים בהם אני לא ממש פעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה- מציע
ד''ר יוני ירום31/03/2010להבדק שוב אצל מומחה ברכיים הקשור לספורט ולקבל הנחיות ברורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)