בעית פריקת כתף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית פריקת כתף.
    אילן.
    19/03/2010

שלום ד"ר.
    אני שוער כדורגל וקורה לי פעם בשנה\חצי שנה שיש לי פירקת כתף שאחרי דקה שתיים היא חוזרת לבד למקום ויש לי כאבים לשבוע שבועיים הקרובים,הייתי אצל שתי מומחיי כתף(אני חייל) דרך הצבא והרופא הראשון שבדק אותי אמר לי שיש לי רגישות יתר ברצועות ועלי לעשות פזיתורפיה.
    כעבור שובעיים שלוש שמתי לב שיש לי בליטה בעצם הבריח שאני מרים את היד למעלה הלכתי לבדוק את זה גם אצל מומחה כתף (דרך הצבא) לפי מה שהוא אמר יש לי פריקה קדמית של SCJ מה דרכי הטיפול בזה ?

עשיתי רנטגן ובדיקת אולטראסאונד ושתהים יצאו תקינות לחלוטין.
    הרופא השני שבדק אותי אמר לי שבמידה ואני מרגיש צורך לעשות תיקון לשם פעילות ספורטיבית מקצועית זה לא יהיה דרך הצבא , והוא כתב מבחינה של כתף כעת נראה תקין מומלץ שמירה בפעילות התקינה של הכתף.

אני פונה אלייך כי שהם מגיעים לצבא הם לא ממש מקשיבים למה שאתה שואל ורוצה לדעת..ובקושי עושים לך כאילו טובה שמטפלים בך.

אם תוכל להמליץ לי על רופא מומחה טוב שמבין בדברים אלה אני אשמח ללכת אליו .

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית פריקת כתף.

הוספת תגובה

• די צודקים

ד''ר יוני ירום
    21/03/2010

פיסיותרפיה היא הכלי שלך !!
    רופאי כתף מצוייניםהמטפלים בספורטאים נמצאים במדיקס 6482333

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחייל

cc
    23/03/2010

שלום,
    אני גם חייל. ממלית לך לבקש הפנייה לביה''ח ''אסף הרופא'', איכילוב, ''מאיר''.
    ללכת לרופא אורתופד ספורט שמומחה בפציעות כתף.(שהרופא יחידה לא ינסה לעבוד עליך ויגיד לך שאי אפשר כי זו זכותך).
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו