מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקשולה14/04/2010
היי, אני סובלת מכאבי גב תחתון איומים, אורתופד איבחן כי מדובר בפריצת דיסק - אך לא שלח אותי לצילום. הוא נתן לי כדורים ל-10 ימים (ארקוקסיה) הוא המליץ על פעילות רגילה, חגורת גב ופיזיותרפיה ואמר שאם אין הקלה צריך זריקות קורטיזון. לצערי קביעת תור לפיזיותרפיה לוקחת זמן רב בכללית, אך רציתי להתייעץ לגבי ההחלמה - איני מרגישה שיפור במצבי למרות שכבר שבוע לוקחת כדורים - אני ממשיכה לעבוד וזה אומר הרבה שעות של ישיבה ביום אני קמה מדי שעה והולכת מעט - אך הכאבים מתעצמים ככל שאני לא בפעילות (בעיקר בישיבה, קימה, שיעול וכו'). מה עלי לעשות על מנת שהכאב יעבור, האם אין טיפול תרופתי שהוא לא קורטיזון? האם כדאי לעשות הליכות למרות הכאבים? אשמח לכמה עצות מועילות בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשולה פריצת דיסק
דני סימן טוב14/04/2010ההמלצה שלי לאחר איבחון של אורתופד ולפי מכתבך שאין שנויי לטובה גם לאחר לקיחת כדורים .
ניתן לקבל מאיש מקצוע הדרכה לתחזוקת הגוף .הכוונה לבצע קבוצת תרגילים לגב תחתון לביצוע
יום יומי כך ניתן להקל על כאבי הגב במקביל לטיפול הקונבנציונלי.
בברכה והרבה בריאות
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק
שרון רוזנמן16/04/2010בכדי לדעת האם אכן זוהי פריצת דיסק או משהו אחר מומלץ לבצע בדיקת mri . בכל מקרה אם הכדורים לא עזרו להקלה בכאב כדאי לחזור לרופא-יתכן וימליץ על תרופה אחרת. לדעתי פיזיותרפיה מיידית יכולה לעזור- הפיזיותרפיה כוללת טיפול מנואלי ו/חשמלי להקלת הכאב, התאמת תרגילים להקלה בכאב וחיזוק בכדי למנוע חזרה, לימוד עבודה נכונה עם הגוף והתאמת סביבת העבודה. הכל כמובן בהתאם לממצאי הבדיקה.
החלמה מהירה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)