כאב בשוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשוק
    משהי
    17/04/2010

שלום!
    לפני כשבועיים החלו לי כאבים בפיבולה ברגל ימין במקום שבו היה לי לפני שנה שבר מאמץ...
    נחתי שבוע וזה כמעט התרפא לחלוטין...אבל אחרי השבוע של מנוחה מוחלטת התחיל לכאוב לי ברגל השניה גם באזור הפיבולה לאורכה וכואב בעיקר בזמן מנוחה...
    מה יכולה להיות אולי הסיבה...?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשוק

הוספת תגובה

• יכול להיות שמדובר

ד''ר יוני ירום
    21/04/2010

ב SHIN SPLINTS או אולי בנזק גידי דלקתי
    האם בטוח שבפיבולה? זוהי עצם שרמת נשיאת המשקל שלה מינימלית ונדיר למצוא שם שברי מאמץ
    בכל מקרה יש לבצע הערכה שלמה של מערכת התנועה בגפיים התחתונות על מנת להבין מדוע יש כל כך הרבה הפרעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בשוק

מישהי
    22/04/2010

לפי המיקום ולפי בדיקת מיפוי עצמות זה קרה בפיבולה..מה יכולה למשל להיות ההפרעה בגפיים שגורמת לזה? עשיתי גם מדרסים לפני שנה בערך..
    ומה לעשות עם ה shin splint לנוח שוב מנוחה מוחלטת או שאפשר לחזור לפעילות רגילה בלי להתאמץ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין

ד''ר יוני ירום
    27/04/2010

לא צריכים להיות כאבים קשים מכיוון הפיבולה שאינה נושאת משקל
    אפשרי פעילות לפי רמת הכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו