מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול כרורגיעדן17/05/2010
דוק' שלום רב,
אני בן 20, חייל/לוחם ללא בעיות בריאותיות.
לפני כשלושה שבועות במהלך אימון בשטח סובבתי את הקרסול
פינו אותי לביה"ח סורוקה שם גילו נקע בקרסול (בוצע רנטגן-ללא שבר)
לאחר שהכאבים לא פסקו והרגל נשארה נפוחה נשלחתי לאולטרסאונד.
יש לציין שבמהלך הזמן עברתי טיפולי פיזוטרפיה פעם בשבוע וחצי לערך, שם לטענת הפיזוטרפיסט פרקתי את הקרסול.
תוצאות האולטרסאונד הן משבוע שעבר:
ATFL-הודגם קרע זעיר 0.2 ס"מ בחלק הדסטלי של הרצועה
כמו שידוע לך הטיפול בצבא איננו מן המובחרים, אינני רואה אורטופד, וכמובן שלא אורטופד כף רגל. אינני יודע מה צריך להיות המשך הטיפול ומה הן ההמלצות. האם בטיפול כירורגי או להמשיך בפיזוטרפיה? כמובן שבהמשך שירותי הצבאי אאלץ לבצע עוד פעולות רבות במאמץ ומשקל ואינני יודע מה תהייה ההשפעה על הקרסול בכל אחד מן הטיפולים.
אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי ולהנחות אותי.
בנוסף האם זו התמחות של רופא ספורט או אורטופד כף רגל?
בברכת חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחייל
כפיר20/05/2010אינני רופא. אני חייל כמוך. רק ארציתי להמליץ לך להתעקש על קבלת רופא מומחה לבעיות כף רגל.
מה שמומלץ שתעשה זה שתבקש מהרופא יחידה שלך הפנייה לאורטופד כף רגל בבית חולים איכילוב (אתה יכול לבקש איזה בית חולים שאתה רוצה) תתעקש על שלך ואל תוותר.
דבר שני חשוב לא פחות- כל המסמכים והעדויות על הפציעה כדאי מאוד שתשמור!! כי אם לא הצבא יידע להעלים את המסמכים מהמחשב מניסיון!. יכול להיות שבעתיד תרצה לתבוע ולדרוש פיצויים ומסמכים אלו יעזרו לך בכך.
דרך אגב נראה לי שיוציאו אותך מקרבי ותקבל פרופיל 45. לפי הממצאים שאתה מתאר זה נזק לא קל ומניסיוני עם בעיות ברצועה בקרסול כדאי לך לעשות ניתוח ולפתור את הבעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן שלום רב
ד''ר יוני ירום23/05/2010מהמתואר באולטרה סאונד לא נראית הבעייה רצינית ולכן פיסיותרפיה אינטנסיבית תיפתור את הבעייה
צריך רק להקפיד על מקום היודע לעבוד עם ספורטאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)