מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 17 סובל מפציעה בחדר כושרבן28/05/2010
שלום,אני בן 17 לפני כ 3 שנים התחלתי להתאמן בחדר כושר. לאחר שנתיים "נפצעתי" בזרוע הקדמית בגלל שלא עשיתי "חימום" לפני ביצוע תרגיל חזה.
הפציעה הייתה מעצבנת מאוד והוגדרה כ"טרואמה" כיוון שלא נמצא שום ממצא בבדיקות.
לא השלמתי עם הפציעה והמשכתי להתאמן אך השלתי את עצמי כי זה כבר לא היה אותו דבר מכיוון שלא יכולתי להרים את המשקלים שהרמתי קודם לכן,וזה לא היה אפקטיבי.
החלפתי 2-3 אורטופדים שונים עד שאחד מהם זיהה כי יש לי winging scapula (כתף שמאל).
בצעתי 2 בדיקות הכרחיות בדיקת EMG ובדיקת MRI ובהן לא נמצא דבר.הרופא לא בטוח אם יש קשר בין שתי הפציעות ולא נתן לי תשובה ברורה,ואמר כי יתכן והזמן יעשה את שלו ואחלים.
כיום אני די מתוסכל, ורוצה לחזור להתאמן בחדר כושר אבל, לא מסוגל מבחינה פיזית בגלל הכאבים.
אפילו כשאני רץ אני מרגיש את הכאבים בכתף שמאל וגם, כאשר אני מסנה לבצע כפיפות בטן.
לכן, אני פונה אליכם בתקווה ותוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות כדי לחזור להתאמן ולהחלים (אעשה הכל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בחדר כושר
שרון רוזנמן29/05/2010האם היית אצל מומחה לכתף? אם לא אני ממליצה לך לפנות ולטפל לפי המלצתו.
גם אם לא ימצא דבר כדאי לפנות לפיזיותרפיסט בתחום שיבנה לך תכנית עבודה מסודרת עפ"י מצבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הבעיה היא
בן29/05/2010הייתי אצל מומחה לכתף שהוא גם זיהה את הבעיה שלי אבל הבעיה היא שהוא לא ממליץ על שום דבר לא פיזוטרפיה ולא תרגילים ופשוט לכחות שזה יעבור לבד.
פנתי אליכם כיוון שאתם מומחים לפציעות ספורט ובטח נתקלתם בתופעה כזו או דומה לשלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפציעה בחדר כושר
שרון רוזנמן02/06/2010אם עבר זמן והתופעות לא חלפו- כדאי לחזור לרופא להמשך ברור מעמיק יותר או לפנות למומחה אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הבעיה היא
בן29/05/2010הייתי אצל מומחה לכתף שהוא גם זיהה את הבעיה שלי אבל הבעיה היא שהוא לא ממליץ על שום דבר לא פיזוטרפיה ולא תרגילים ופשוט לכחות שזה יעבור לבד.
פנתי אליכם כיוון שאתם מומחים לפציעות ספורט ובטח נתקלתם בתופעה כזו או דומה לשלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)