מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בראש הרדיוסיפעת31/05/2010
שלום, שמי יפעת אני בת 30 - אתן תיאור קצר על מצבי... לפני 4 שנים נפלתי ושברתי את ראש הרדיוס שבר עם תזוזה בוצע ניתוח של בוקר ו3 שבועות גבס - אחרי הורדת הגבס הייתי מוגבלת בכל התנועות - עבודה אינטנסיבית של פיזיותרפיה כהמלצת האורטופד החריפה המצב לאחר צילום התנגלה כי הבורג זז ממקומו ופגע ברקמות - בנוסף גם סבלתי מכתף קפואה כי לא הוסבר בי לי בזמן התקופה עם הגבס כי עליי לבצע הפעלה לכתף. הומלץ ניתוח נוסף של הסרת הרדיוס ומניפולצייה לכתף. לאחר גבס כ 3 שבועות גבס הוסר הגבס של פיזיותרפיה בין לבין בדיקה מיפוי שגילתה CRPS ובדיקתEMG שגילתה פגיעה עיצבית - היד הייתה נרדמת לי כל הזמן. שום פיזיותרפיה המצב לא השתפר לא ביישור לא בכיפוף כלום... הוחלט על ניתוח נוסף מניפולצייה סגורה בהרדמה כללית... כבר לאחר הניתוח השני התחלתי להרגיש כאבים נוראיים בכף היד ובחיבור - התלוננתי על כך הרבה וכל הזמן נאמר לי פיזיותרפיה פיזיותרפיה... אחרי הניתוח השלישי שוב גבס אבל במצב של יישור... כ 10 ימים כל הזמן אני סובלת מכאבים בכף היד.
האם הכאבים בכף היד נובעים מהוצאת ראש הרדיוס?? בצילום אחרון שעשיתי לא נראה שום דבר חשוד... הכאבים מופיעים רוב הזמן יש חולשה ביד ובכף היד .. אני עדיין לא במצב של יישור מלא חסר לי בערך 30 מעלות ואני סובלת יום יום... מה אפשר לעשות על מנת לטפל בכאב הנוראי הזה . אני כל הזמן על משככי כאבים וזה כבר מפחיד אותי הכמויות שאני צריכה לבלוע בשביל שירגע קצת ואני חובשת את היד בתחבושת אלסטית רוב שעות היום. מצטערת על המגילה פשוט היה חשוב לי לתת מידע על מצבי. מקווה לקבל הכוונה כלשהי ולדעת לאן להמשיך מכאן. תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות - אנסה להתייעץ עם מומחה לכף
ד''ר יוני ירום14/06/2010בעל תובנה רחבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לך מראש
יפעת15/06/2010תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובתך.... תודה
בת 3021/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מנסה
ד''ר יוני ירום21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה מסובך
ד''ר יוני ירום21/06/2010יכולים להיות סיבוכים מאוחרים בחלק המרוחק של הרדיוס ולכן צריך לעשות צילומים של שרש כפות הידיים
בנוסף אין ברירה אלא לפנות למומחה כף יד אחר על מנת לקבל פרספקטיבה נוספת על הבעייה המתמשכת
יש לשקול מרפאת כאב על מנת להקל על חייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - צריכה ייעוץ
בת 3027/06/2010שלום ד"ר
הייתי בבדיקה אצל המנתח שלי - שהמליץ לי על ניתוח להשתלה של ראש רדיוס ואמר כי זה יכול לפתור לי הרבה בעיות ובמיוחד כאבים יש לי שבועיים עד לייעוץ לחשוב על זה.
מה דעתך בנושא???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא מבין מספיק בנושא
ד''ר יוני ירום27/06/2010צריך לדבר עם מומחה למרפק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)