שבר בראש הרדיוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בראש הרדיוס
    יפעת
    31/05/2010

שלום, שמי יפעת אני בת 30 - אתן תיאור קצר על מצבי... לפני 4 שנים נפלתי ושברתי את ראש הרדיוס שבר עם תזוזה בוצע ניתוח של בוקר ו3 שבועות גבס - אחרי הורדת הגבס הייתי מוגבלת בכל התנועות - עבודה אינטנסיבית של פיזיותרפיה כהמלצת האורטופד החריפה המצב לאחר צילום התנגלה כי הבורג זז ממקומו ופגע ברקמות - בנוסף גם סבלתי מכתף קפואה כי לא הוסבר בי לי בזמן התקופה עם הגבס כי עליי לבצע הפעלה לכתף. הומלץ ניתוח נוסף של הסרת הרדיוס ומניפולצייה לכתף. לאחר גבס כ 3 שבועות גבס הוסר הגבס של פיזיותרפיה בין לבין בדיקה מיפוי שגילתה CRPS ובדיקתEMG שגילתה פגיעה עיצבית - היד הייתה נרדמת לי כל הזמן. שום פיזיותרפיה המצב לא השתפר לא ביישור לא בכיפוף כלום... הוחלט על ניתוח נוסף מניפולצייה סגורה בהרדמה כללית... כבר לאחר הניתוח השני התחלתי להרגיש כאבים נוראיים בכף היד ובחיבור - התלוננתי על כך הרבה וכל הזמן נאמר לי פיזיותרפיה פיזיותרפיה... אחרי הניתוח השלישי שוב גבס אבל במצב של יישור... כ 10 ימים כל הזמן אני סובלת מכאבים בכף היד.
    האם הכאבים בכף היד נובעים מהוצאת ראש הרדיוס?? בצילום אחרון שעשיתי לא נראה שום דבר חשוד... הכאבים מופיעים רוב הזמן יש חולשה ביד ובכף היד .. אני עדיין לא במצב של יישור מלא חסר לי בערך 30 מעלות ואני סובלת יום יום... מה אפשר לעשות על מנת לטפל בכאב הנוראי הזה . אני כל הזמן על משככי כאבים וזה כבר מפחיד אותי הכמויות שאני צריכה לבלוע בשביל שירגע קצת ואני חובשת את היד בתחבושת אלסטית רוב שעות היום. מצטערת על המגילה פשוט היה חשוב לי לתת מידע על מצבי. מקווה לקבל הכוונה כלשהי ולדעת לאן להמשיך מכאן. תודה ד"ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בראש הרדיוס

הוספת תגובה

• סבלנות - אנסה להתייעץ עם מומחה לכף

ד''ר יוני ירום
    14/06/2010

בעל תובנה רחבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לך מראש

יפעת
    15/06/2010

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובתך.... תודה

בת 30
    21/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מנסה

ד''ר יוני ירום
    21/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה מסובך

ד''ר יוני ירום
    21/06/2010

יכולים להיות סיבוכים מאוחרים בחלק המרוחק של הרדיוס ולכן צריך לעשות צילומים של שרש כפות הידיים
    בנוסף אין ברירה אלא לפנות למומחה כף יד אחר על מנת לקבל פרספקטיבה נוספת על הבעייה המתמשכת
    יש לשקול מרפאת כאב על מנת להקל על חייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - צריכה ייעוץ

בת 30
    27/06/2010

שלום ד"ר
    הייתי בבדיקה אצל המנתח שלי - שהמליץ לי על ניתוח להשתלה של ראש רדיוס ואמר כי זה יכול לפתור לי הרבה בעיות ובמיוחד כאבים יש לי שבועיים עד לייעוץ לחשוב על זה.
    מה דעתך בנושא???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי לא מבין מספיק בנושא

ד''ר יוני ירום
    27/06/2010

צריך לדבר עם מומחה למרפק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו