מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרב רבאייל עורב02/06/2010
שאלה לי לדר' ירום :
ידועה השפעת שינויי מזג האויר על הופעת מיגרנה .
ליפני ובזמן אובך , מוזהרים הלוקים במערכת הנשימה מפני התקפי אסטמה .
האם מוכר וידוע ששינויי מזג אויר משפיעים גם על הרגשה כללית ?
כדי להיות יותר ספציפי :
לפני ובזמן שרב ( כמו היום , למשל ), אני מרגיש " סמרטוט ".
המשמעות עבורי שכטריאתלט חובב , העוסק באימוני סיבולת ארוכים , בימי שרב , אני מנוטרל ימים רבים: אין לי כח , אין לי חשק לצאת להתאמן , מה שפוגע ברצף אימונים והכנות לתחרויות.
האם מוכרת וידועה תופעה זאת? מה המנגנון , ההסבר ( במידה ומוכרת וידועה התופעה )? האם ואיך אפשר להמנע או להתמודד עם זה ( כלומר - לא לותר על אימונים ) ?
אודה על תשובתך ולו כדי לדעת שהרגשתי היא אוביקטיבית ומוכרת ולא עצלנות או עייפות מאימונים קשים .
אייל עורב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן ישנם כאלו המושפעים יותר ממזג הא
ד''ר יוני ירום14/06/2010האוויר.
התופעה הינה כפולה - היפרתרמיה - קרי עלייה בטמפרטורת הגוף
ובנוסף הרחבה של כלי דם היקפיים על מנת לעזור בקרור הגוף - הדסר גורם לירידה בלחץ הדם והרגשת עייפות לא נעימה
ממליץ בימים שכאלו ללכת להתאמן בחד כשר ממוזג היטב
התחלת הפעילות יכולה לעזור ולצאת מהמצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)