מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחה במפשעה מעל שנתייםאלי14/07/2010
שלום.
לפני קצת יותר משנתיים, מתחתי את המפשעה בצורה קשה בזמן משחק כדורגל, נחתי מספר שבועות וחזרתי לעסוק בספורט עם כדורים נוגדי דלקת שקיבלתי מהאורטופד, באותו זמן המשכתי בפעילות אינטנסיבית למרות הכאבים.
לאחר מכן הרגשתי החמרה רצינית ועברתי MRI ששם נמצא: "סימני פגיעה באפונאורוזיס דו צדדי יותר משמאל- ADUCTOR STRAIN עם שינויים תגובתיים של בפובס.
באבחנה מבדלת- שינויים ראשוניים בפוביס מסוג של תגובת מאמץ עם תגובה ברקמות הרכות".
האורטופד הסביר שמנוחה היא הפתרון למצב הזה.
אך המצב לא השתפר למרות מנוחה ארוכה.
מבדיקה אצל אורטופד לפני כשנה הוא קבע שאני צריך לקבל טיפול בגלי הלם,למתוח ולחזק את שרירי המפשעה.
בטיפולי הפזיתורפיה קיבלתי טיפולי אולטראסאונד (לא גלי הלם) והוסבר לי שנוצרה לי צלקת כתוצאה מהמתיחה ובסה"כ אני צריך לחזק ולמתוח את השרירים במפשעה.
אני מותח ומחזק את השרירים כבר כשנה אבל אין שיפור, אני עדיין לא מסוגל לעסוק בספורט ללא כאבים ותחושת החולשה שמלווה אותי במפשעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שלא עשית גלי הלם
ד''ר יוני ירום15/07/2010שתי אופציות לפניך - זרקה מקומית של קורטיזון או PRP והאופציה השניה ניתוחית
לצערי לא תעזור אף דרך אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)