מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה בברך - אבחון והחלמהשמוליק05/08/2010
שלום רב
לפני כ - 5 ימים נחתתי לא טוב על הברך במשחק כדורסל וכתוצאה מכך סובבתי אותה. מניסיון העבר (בברך השניה) מיד ידעתי שמדובר ככל הנראה בקרע במינסקוס או ברצועות, לכל הפחות מתיחה. באבחנה ראשונית, נוצרה נפיחות מעל אזור הפיקה, והצטברו נוזלים רבים. כשהייתי אצל אורטופד, הוא אמר שיש חשש לקרע, אך סירב לפרט היכן בדיוק ונמנע מלשלוח אותי לצילום (למעט רנטגן שאותו עשיתי ע"מ לשלול שבר). בנתיים הוא המליץ בעיקר על מנוחה ולהתחיל פיזותרפיה.
אשמח אם תענו לי על מס' שאלות:
- האם זה נכון לא לעשות כרגע צילום? החשש שלי הוא שאולי מדובר במשהו רציני שיצריך ניתוח.
- מתי להתחיל עם הפיזותרפיה? אני מסוגל ליישר את הרגל, אך מתקשה בקיפול הברך. כמו-כן, אני מרגיש שלעיתים היא בורחת החוצה (לכיוון היישור)
- מהו זמן המנוחה המומלץ? ומתי אוכל להתחיל לחזור בהדרגה לפעילות שהיא יותר מאומצת? (למשל: ריצה). לצערי, על כדור-סל ברור לי שאין מה לדבר בחודשים הקרובים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לבצע בדיקת
ד''ר יוני ירום05/08/2010אולטרה סאונד אבחנתי לברור הנזק - בדיקה ללא קרינה עם אבחנה טובה
פיסיותרפיה באופן מיידי
לפי הפיסיותרפיה - חזרה לפעילות וכן לפי הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)




.jpg)