מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקעמשה09/08/2010
נקעתי את הרגל לפני 3 חודשים ועדיין זה כמו נפוח כזה העצם יוצאת קצת החוצה מה לעשות ???ואני משחק כדורגל רק עם מגן קרסול ואני מפחד שאני ישחק בלי המגן אז אני ינקע את הרגל מתי אני צריך להפסיק לשים את המגן קרסול ?? אני רוצה שזה יעבור לי לגמרי הכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ברור עשית?
ד''ר יוני ירום09/08/2010האם בוצע צילום או אולטרה סאונד אבחנתי?
האם עברתי טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
גיא09/08/2010כן עשיתי אולטרה סאונד ויש לי שריר חלש ברגל רצועה חלשה ברגל מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להמשיך ובצע CT של הקרסול
ד''ר יוני ירום10/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
משה10/08/2010מה זה CT ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום CT הנו
ד''ר יוני ירום11/08/2010טומוגרפיה טומוגרפיה ממוחשבת - כלומר צילום רנטנגן במכלול חתכים וזויות
בקש מהרופא - הוא ידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
משה11/08/2010הינה התוצאות :
בדיקת US קרסול שמאל
פרק טיביוטלארי -הודגם נוזל בכמות מינימלית.
גיד טיביאלי קידמי - הדגמה תקינה.
גיד טיביאלי אחורי -הדגמה תקינה.
גידים אקסטנזורים -הדגמה תקינה.
גידים פרוניאלים - הדגמה תקינה.
FHL -הדגמה תקינה .
רצועה -ATEL-הודגם מעובה עם תפיחות רקמה רכה,מרקמו בלתי אחיד.
אין לשלול נזק לרצועה.
מה לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע הזמן לראות מומחה קרסול וכף רג
ד''ר יוני ירום13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)