כאב רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב רגל
    שאלה
    13/08/2010

אני י הרמתי משקולות לפני כמה חודשים ומאז אני סובל מכאב גב, וכאב ברגל וזרמים. היתי אצל אורטופד והוא בדק אותי והממצאים שלו היו: קיימת רגישות באיזור מותני עליון כיפוף לפנים מוגבל בסופו מכאיב ישור מכאיב. slr מפיק כאב ב-60 מעלות משמאל קיים שוני תחושתי בכל אורך גפה שמאל תחתונה. נשלחתי לפני כמה ימים לעשות ct והוא יצא תקין ובנוסף אני עושה פזוטרפיה וזה לא עוזר . מה הממצאים של הבדיקת הרופא? האם אני יכול לחזור להתאמן ? מי מה אני סובל? כי אני כבר כמעט ארבע חודשים לא מתאמן, והכאבים לא עוברים לי. ואני מאוד רוצה לחזור ולהתאמן. אני בן 19 ללא בעיות רפואיות חוץ מעקמת קלה בבקשה תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב רגל

הוספת תגובה

• עושה רושם שיש מעורבות

ד''ר יוני ירום
    15/08/2010

של נזק עיצבי היוצא מעמוד שדרה תחתון
    כדאי אולי לבצע גם בדיקת מוליכות חשמלית (EMG) ובכל מקרה - פעילות גופנית בתוך תחום הכאב ולפי התוצאות טיפול בתרופות או אמצעים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

כאב רגל
    15/08/2010

אני כבר עשיתי בדיקת emgובדיק ncs ובדיקתct ושניהם יצאו תקינות . אבל עדיין כואב לי מאוד הגב ויש לי זרמים ברגל במיוחד אחרי שאני הולך הרבה.
    מהעוד יכול להיות? בבקשה תשובה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו